freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μενεγάκη Παντζόπουλος: Τα ΤΙΝΑΞΑΝ όλα στον ΑΕΡΑ! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΧΩΡΙΣΜΟΥ! Ποιος το περίμενε; Ορίστε; Να σου απαντήσουμε στο υποθετικό ερώτημα: Ποιος το περίμενε τότε, το 2009, ή πιο ευτυχισμένη – σύμφωνα με όσα έβλεπες στα περιοδικά και όσα η ίδια δήλωνε –  τηλεπερσόνα, φανατική της οικογενειακής ζωής, με δηλώσεις τύπου “αν μια γυναίκα ερωτευτεί εντός γάμου κάπιον άλλο, απλά…ξερωτεύεται” ότι δεν θα χώριζε απλά.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τέλος για την Ελένη Μενεγάκη: ”Λόγω της πανδημίας θα μείνει στο σπίτι της με τα παιδιά της!”

Μενεγάκη Παντζόπουλος: Τα ΤΙΝΑΞΑΝ όλα στον ΑΕΡΑ! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΧΩΡΙΣΜΟΥ!
Μενεγάκη Παντζόπουλος: Τα ΤΙΝΑΞΑΝ όλα στον ΑΕΡΑ! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΧΩΡΙΣΜΟΥ!

Αλλά, ότι θα χώριζε χωρίς να έχεις προηγουμένως μυριστεί το παραμικρό!

 

Ούτε συ, ούτε οι κουτσομπόλιδες δημοσιογράφοι.

Μα καλά, θα πεις! Είναι δυνατόν;

Ε, λοιπόν αποδείχτηκε, πως για την Ελένη ήταν και παραήταν δυνατόν. Και πρόσεξε, αυτό ακριβώς που αποδείχτηκε δυνατόν τότε, είναι και η ατράνταχτη απόδειξη πως αν θέλει η Ελένη Μενεγάκη, δεν μαθαίνεις τίποτα από την ζωή της.

Οπότε, κακώς ο Μάκης Παντζόπουλος έψαχνε εχθρό ανάμεσα στους παπαράτσι!

Αναλογιστείτε μόνο τούτο: Ήταν γνωστό ανάμεσα σε ανρθώπους της σόου μπιζ οι οποίοι όμως δεν το είπαν στους δημοσιογράφους. Δηλαδή, συλλογίσου δύναμη στο να κρατά κρυφό, κάτι που θες, από τους δημοσιογράφους..

Η έγκυος Ελένη Μενεγάκη και ο γάμος

Η ζωή της όμως πριν από το διαζύγιο αυτό αλλά και μετά ήταν όπως την ήξερες. Σχεδόν γυάλινος τοίχος! ΤΕίχες την αίσθηση πως σε αφήνει να τα βλέπεις και να τα ξέρεις όλα για κείνη! ΄τσι σε άφηνε τουλάχιστον να νομίζεις. Το “Όλα κάποτε τελειώνουν” δεν μπορείς να πεις πως ισχύει για όλες τις σχέσεις, αλλά μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται με το πιο διάσημο ζευγάρι.

Μια τριβή ετών, με κύριο πρόβλημα το ότι ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελε να μην ασολείται η Ελένη Μενεγάκη τόσο με την καριέρα της, αλλά όπως ήταν φυσικό η Ελένη μενεγάκη ήθελε το ακριβώς αντίθετο.

Απ όσο μπορούσαμε να καταλάβουμε τις φορές που ήρθαμε σε επαφή μαζί τους, η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, από το 2012 που εμείς κατεβαίναμε και στ΄Άχλα, προσπαθούσε να συμβιβάσιε και εκείνο που ήθελε η ίδια και που την οδήγησε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία και εκείνο που ήθέλε ο Μάκης.

Ελένη Μενεγάκη! Πάνω στο ΦΟΥΣΚΩΤΟ μόνο με το ΜΑΓΙΟ και ΑΒΑΦΗ

Όμως πως μπορούσε ν΄αντέξει μια σχέση στην οποία πρόβλημα, μόνο οι παπαράτσι δεν ήταν
Διότι αν ήταν, ήταν και το μόνο εύκολο για να πάψουν να βρίσκονται στην ζωή του ζευγαριού

Όμως η Ελένη Μενεγάκη τους ήθελε τόσο μα τόσο πολύ στηνζωή της, διότι ήταν εκείνοι που την κρατούσαν σε επαφή με τα εξώφυλλα.

Πέρασαν πολλά χρόνια σε αυτή την σχέση για…τρεις.

Όπου το τρίτο πρόσωπο, ήταν απλά η καριέρα της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της. Γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να συμβιβαστεί με τηνΕλένη μενεγάκη όπως την γνώρισε αλλά ήθελε να την αλλα΄ξει τουλάχιστον στο σημείο αυτό, ποιος εκτός από τον ίδιο μπορεί να το γνωρίζει;

Εμείς και συζητήσεις κάναμε μαζί τους και συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε και εκείνοι πέρασαν από διάφορα στάδια αναποφασιστικότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μας μιλούσε και όταν ήταν μπροστά ο Μάκης ήταν διακριτική.
Όμως και με τους δύο παρόντες κάναμε κουβέντες και κυρίως διαπιστώναμε πως ο καθένας απλά θα κάνιε την δουλειά του.

Ελένη Μενεγάκη: Θα ΣΚΑΣΕΙ από την ΖΗΛΕΙΑ του ο Μάκης! Τι έκανε και που με τον Σάββα Πούμπουρα

Η Ελένη θα βγαίει και θα μας ποζάρει, εμείς θα τραβάμε φωτοργαφίες και ο Μάκης θα φεύγει..

Πόσες μας πόσες φορές η Ελένη μενεγάκη μας είχε πει: “Ο Μάκης δεν καταλαβαίνει”! “Δεν είναι της δουλειάς και δεν μπορεί να καταλάβει”.

Κι όμως έφτασε η στιγμή που ο Μάκης πόζαρε για τους παπαράτσι στο κέντρο της Κηφισιάς. Το ότι δεν κοιτιύσε κατάματα τον φακό, δεν σημαίνει πως δεν ήξερε κια δεν ήθελε τις φωτογραφίες με την κόρη του Μαρίνα Παντζοπούλου.
Ο φωτογράφος, φαίνεται καθαρά και σε κάποιον που δεν γνωρίζει, ότι ήταν μπροστά του!

12 χρόνια σχέσης έχουν συμπληρώσει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, με νέο δημοσίευμα να κάνει λόγο για τεράστια κρίση στη μεταξύ τους σχέση.

Γιώργος Λιάγκας: ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ για “ΚΟΡΟΙΔΙΑ” την Μενεγάκη!!!

Όπως αναφέρει πληροφορίες μας, το ζευγάρι παρά το γεγονός πως αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την μετακόμισή του στο νέο του σπίτι στα βόρεια προάστεια, βιώνει μια μεγάλη κρίση στα προσωπικά του η οποία γιγαντώθηκε από τη συνεχή τριβή τώρα που η Μενεγάκη… είναι όλη μέρα σπίτι. Μια κρίση που οδηγεί στον χωρισμό.

Γιώργος Λιάγκας: ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ για “ΚΟΡΟΙΔΙΑ” την Μενεγάκη!!!

Το μεγάλο χάσμα έχει να κάνει με τη διαφορετική αντιμετώπιση των δυο τους στο θέμα της τηλεόρασης, στην οποία η Ελένη επιθυμεί να επιστρέψει, Αντίθετα, ο Παντζόπουλος ποτέ δεν αισθανόταν άνετα με την υπερέκθεση και τους φωτογράφους που τους κυνηγούσαν μαζί, με τον ίδιο να θεωρεί πως η ζωή τους θα είναι πιο ήρεμη με την παρουσιάστρια εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Ελένη Μενεγάκη: Της ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στον αέρα! “Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ δεν ντρεπεσαι!” Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ!!!

Το ίδιο δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει πως είναι λάθος να κάνουμε λόγο για διαζύγιο, καθώς οι δυο τους… δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αντίθετα έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το οποίο προβλέπει τι θα συμβεί με τα περιουσιακά τους στοιχεία σε περίπτωση χωρισμού ή θανάτου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner
Αρέσει σε %d bloggers: