Μενεγάκη, Σκορδά, Μαλέσκου, Καινούργιου, ΕΚΤΕΛΟΥΝ τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις καταγγελίες για το ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ στην πρώην του!

Μενεγάκη, Σκορδά, Μαλέσκου, Καινούργιου, ΕΚΤΕΛΟΥΝ τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις καταγγελίες για το ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ στην πρώην του! To μάθαμε και στα άγγλικά: revenge video! Ένα όμως έχει σημασία και όχι ο…μοδάτος χαρακτηρισμός αυτής της…απάνθρωπης, απεχθούς πράξης! Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ξεσήκωσε την οργή όλων των παρουσιαστριών.

 

Και η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά, και η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου, έβαλαν από αέρος σήμερα μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η χθεσινή είδηση και την οποία αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο γνωστός παρουσιαστής.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, κατ’ επανάληψη και χωρίς μετάνοια και παρά το ότι εκείνη του κατέθεσε μήνυση, όχι μόνο ανέβασε ξανά κια ξανά σε πορνοσάιτ τρία βίντεο της σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά όταν του έκανε μήνυση, ανέβασε κι άλλο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και 15ΧΡΟΝΗ! Η τρίτη ΜΑΡΤΥΡΙΑ σ’ ένα 24ωρο!!!

Ανέβασε και 300 φωτογραφίες αναλόγου περιεχομένου.

 

Όλα αυτά αλλά και όσα ακολούθησαν με άλλες δύο κοπέλες να κάνουν καταγγελίες για τον ίδιο άνθρωπο, οι Ελληνίδες διάσημες τηλεπερσόνες, είπαν την άποψη τους. Ας δούμε πως τοποθετήθηκε η κάθε μία χωριστά!

 

Ιωάννα Μαλέσκου: Πιστεύει ότι γνώριζαν και οι ράδιο αρβύλα μεταφέρωνατς τον…παλμό του κόσμου!

Στο θέμα με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τοποθετήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο οποιοσδήποτε, ειδικά όταν έχει το βήμα του δημόσιου λόγου, μιλάει και κρίνει ανθρώπους και παρουσιάζεται ως σχολιαστής των πάντων κουνώντας το δάχτυλο για άλλους ανθρώπους, τη στιγμή που ξεχνάμε ότι το δάχτυλο κοιτάζει εμάς. Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε καθαροί.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία εις βάρος του – «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Κάποια πράγματα, από όπου και αν τα εξετάσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλάμε… ενοχλούμαι από αυτές τις συμπεριφορές και ενοχλούμαι από τον τρόπο που μπορεί ως δικαιολογία να παρουσιάσει ένας άνθρωπος επικαλούμενος μια χρονική συγκυρία, μια κακή στιγμή.

Δεν είναι κακές στιγμές, οι πράξεις είναι συνειδητοποιημένες.

Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και έπαιξε το αντίστοιχο βίντεο από εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του παρουσιαστή που ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ…

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

 

Πρόσεχε, όποιος είσαι, ό,τι είσαι, αυτό το οποίο λες και κουνάς το δάχτυλο σε άλλους ανθρώπους να φροντίσεις να είσαι εσύ καθαρός, γιατί καμιά φορά τελικά και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, με την ίδια ευκολία που μπορεί κάτι να διοχετευθεί, να πάρει μια μεγάλη διάσταση, με την ίδια ευκολία που η τηλεόραση εφόσον είναι καθημερινό όλο αυτό το υλικό περνάμε παρακάτω, ξεχνάμε ίσως προσωρινά κάποια πράγματα.

Παραμένουνε.

 

Παραμένουν κι έρχονται κάποια στιγμή στην επιφάνεια», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου και ολοκλήρωσε το θέμα.

 

Λίγο νωρίτερα, στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά μίλησε έξω από τα δόντια. «Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο «ατόπημα», είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία.

Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα.

Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα», είπε η παρουσιάστρια.

Τέλος, την άποψή της εξέφρασε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν «μάσησε» τα λόγια της.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του η Ελένη Μενεγάκη! ΔΕΙΤΕ το βίντεο με το ύφος της και θα καταλάβετε

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί;

 

Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;

 

Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση.

Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: «Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”».

 

Η Φαίη Σκορδά:

Με αφορμή την ανάγνωση της επίσημης ανακοίνωσης που έκανε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια του Πρωινού μίλησε στον αέρα της εκπομπής, χαρακτηρίζοντας την πράξη του ως «ωμή, σκληρή βία».

Όπως είπε, θεωρεί μέγιστο λάθος το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε την πράξη του ως ένα απλό «ατόπημα».

«Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο “ατόπημα”, είναι σαν να μην καταλαβαίνεις τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλε κάποιον, έκανε ένα ατόπημα, ζήτησε συγγνώμη και αποφάσισε εκείνος να φύγει από την εκπομπή.

 

Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα.

Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατοπήματα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

https://www.youtube.com/watch?v=S48NJVxxVvs

 

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της…

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις μετά την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τόσο στα social media όσο και στις εκπομπές της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σήμερα (14/12) στην εκπομπή της μιλώντας γι’ αυτό το θέμα και τόνισε:

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω.

Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί.

Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό.

 

Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», είπε αρχικά.

«Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”», πρόσθεσε.

Εξοργισμένοι Παυλόπουλος – Ρέβη στον αέρα του Open’

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη σχολίασαν την καταγγελία και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» και ξέσπασαν κατά του παρουσιαστή.

«Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο…

 

Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ.

 

Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί.

Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Άκης Παυλόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο και είπε: «Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας.

 

Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς;

 

Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι “κτήμα” σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;».

https://www.youtube.com/watch?v=1ymc3YVgjQ4

 

Το ίδιο μήκος κύματος και για την Ελένη Μενεγάκη: Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε διαρεύσει βίντεο με προσωπικό υλικό από την πρώην σύντροφό του, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Όπως είναι φυσικό σχολιάστηκε από πολλές εκπομπές το γεγονός, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, είπε από την εκπομπή της: «Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ πως έχει κανείς το δικαίωμα να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είναι σχέση, μπορεί να είναι κάτι πολύ περαστικό. Και εμείς σε αυτή την εποχή ζούμε. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα.

 

Είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, γιατί ωραία όσα λέμε.

 

Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά και αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες.

 

Το θέμα μου είναι να μάθουμε όλοι και εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά να βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε κάποια μηνύματα.

 

Να μάθουμε και εμείς καλυτέρα από τι μπορεί κανείς σήμερα από τι μπορεί να κινδυνεύσει και πώς να προστατευθεί . Πρέπει αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το λέει, ότι και αν ξέρει ο άλλος. Δεν ξέρω τι να πώ. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι».

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.