Μενεγάκη - Σκορδά Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Μια εντυπωσιακή συγκυρία για τις πανέμορφες παρουσιάστριες με λαμπρή και τεράστια σε διάρκεια και επιτρυχία, τηλεοπτική καριέρα.

Μετά τις φήμες που θέλουν Μενεγάκη και Παντζόπουλο να υπογράφουν τα χαρτιά του διαζυγίου και την Ελένη να ξεφορτώνεται τη βίλα των 1000 τετραγωνικών στα Μελίσσια έτσι για…αλλαγή και να μετακομίζει στην πολυκατοικία που αγόρασε πριν λίγα χρόνια και η οποία έγινε πρώτο θέμα στις κουστομπολίστικες εκπομπές, έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα πως η Φαίη Σκορδά έφυγε από τα νότια και την σπιταρόνα μεζονέτα που είχε πάρει σε σκανδαλιστικά χαμηλή τιμή για την γειτονιά και την ποιότητα της, στα βόρεια.

Μενεγάκη - Σκορδά  Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 5

Εδώ μια παρένθεση για να θυμίσουμε πως αυτό το σπίτι η Φαίη Σκορδά παρά το ότι επί χρόνια από το Alter αν θυμάστε έκανε εκπομπές που ασχολούνταν κυρίως με την ζωή των διασήμων και φυσικά με τις συνθήκες διαβίωσης τους, ζήτησε μέσω του δικηγόρου της – ευγενικά και φιλικά όπως τόνισε η ίδια – από όλους τους συναδέλφου της να μην δείχνουν πλάνα από το σπίτι της αυτό.

Ελένη Μενεγάκη ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Στα 55 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ

Μενεγάκη - Σκορδά  Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 3
Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 6

Τότε το επιχείρημα της ήταν πως φοβάται για τα παιδιά της. Την ίδια ανησυχία δεν είχε εκφράσει για το προηγούμενο σπίτι, αλλά το περίεργο είναι πως ένας κύριος – όπως η ίδια αποφάσισε ν’ αποκαλύψει στην εκπομπή της – πήγαινε έξω από το σπίτι που αγόρασε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και έκανε φασαρία. Φασαρία την οποία δεν διευκρίνηζε η παρουσιάστρια, αφήνοντας μας έτσι να υποθέσουμε.

Μενεγάκη - Σκορδά  Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 1
Μενεγάκη – Σκορδά: Μετακομίζουν ΓΙΑΤΙ χωριζουν ΞΑΝΑ. Τα 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 7

Σύμφωνα πάντως με τις καινούργιες πληροφορίες εξαιτίας αυτού του κυρίου και όσα συνόδευαν το σπίτι που φέρεται αν είχε αγοράσει στα νότια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, άλλαξε τελείως γειτονιά και πήγε προς Μαρούσι. Αποτέλεσμα, να κάνει την καθημερινόηττα του Γιώργου δυσκολότερη αφού πρέπει να κα΄νει…ταξίδι για να συνοδεύσει τα παιδιά του στις δραστηριότητες τους.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!