Hit enter after type your search item

Μενεγάκη: Τόσο ΘΟΛΩΜΕΝΗ που ΒΡΗΚΕ ΕΧΘΡΟ τον παπαράτσο

/
/
img

Δεν χρειάζονται δύο για έναν καβγά. Αυτό το ηλίθιο θεώρημα που άπειρες φορές στην καθημερινότητα μας διαψεύδεται, μου ρθε σήμερα να διευκρινίσω. Με το να μη μιλάς – να σου θυμίσω – δεν δείχνεις εξυπνάδα πάντα. Κάνεις δώρο σε κείνον που σου επιτίθεται.

Ενώ φαίνεται λοιπόν πως δεν σιωπώ, είναι ελάχιστα εκείνα που λέω. Φταίει που μου τη “δίνουν” όσοι μιλούν για να καταγγείλουν την αδικία, να διαφημίσουν το αλάνθαστο του χαρακτήρα τους. Μιλά κανείς για το αντίθετο;

Αυτός είναι όχι ο μοναδικός, αλλά ένας από τους λόγους που δεν λέω τις εμπειρίες μου. Δεν λυπάσαι, ανθρώπους που μιλούν μόνο για τα λάθη των άλλων;

Εκτός αυτού δεν ξέρω αν το χεις σκεφτεί ποτέ, ισχύει και κάτι άλλο: Όπως συμβαίνει και στη κανονική ζωή – όταν κάποιος σου κλαφτεί, τον πιστεύεις. Μη σου πω παίρνεις και το μέρος του. Μη σου πω προσφέρεσαι να τον βοηθήσεις κιόλας! Νιώθεις τη δική σου ισχύ με αυτό τον τρόπο.

Μια κουβέντα που χα χθες το απόγευμα, κατέληξε στο πόσο με εχθρεύεται η Μενεγάκη και όχι μόνο αυτή… Εστίασα περισσότερο αυτή τη φορά, και μπορώ να σου πω πως ήταν σοκαριστικό.

Βάση λογικής, κάποιος που δεν μπορεί αλλά και δεν σ΄ενοχλεί, δεν μπορεί να σου γίνει…εμμονή. Λογαριάζουμε όμως συχνά με το δικό μας μυαλό…Δεν είμαστε ηλίθιοι. Ξεχνιόμαστε ή δεν δίνουμε σημασία.

Τι πρόβλημα να χει η Μενεγάκη; Όταν η ίδια μου στηνόταν με χαρά και όταν άλλαξε διάθεση, δεν μου είπε το γιατί, δεν τη ρώτησα! Απλά, συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου!

Ο Μάκης τότε στα Άχλα, δεν κρατιόταν και με ρωτούσε – ενώ ταυτόχρονα με τραβούσε και βίντεο ελπίζοντας να τους δώσω υλικό για το πόσο κωλόπαιδό είμαι: “Και που θα τις πουλήσεις, αφού δεν μπορείς;”

Αντιλαμβανόμουν βέβαια τη..θολούρα τους. Βρήκαν εχθρό τον παπαράτσο! Αυτό ήταν τότε το ..νόημα της ζωής τους;

 

ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ…

μου φαινόταν χρόνια το εξής: Όσοι πάσχιζαν για δημοσιότητα, χρησιμοποιούσαν σαν τεκμήριο της επιτυχίας τους το πόσο τους κυνηγούν οι παπαράτσι!

Πόσες μας πόσες φορές έπρεπε να το πω αυτό; Οι…συνάδελφοι δημοσιογράφοι με τα μικρόφωνα στο χέρι, ενώ ήταν της…δουλειάς, στην ουσία ήταν εντελώς εκτός του πεδίου παπαράτσι. Έκαναν πάντα τη ερώτηση που τους βόλευε. Μα είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως πραγματικό πρόβλημα ενός διάσημου είναι οι παπαράτσι;

Άσε το επιχείρημα ότι διάλεξαν επάγγελμα και δεν μπορούν μόνο κατά παραγγελία κείμενα να τους γράφεις, για να είσαι καλός δημοσιογράφος. Μα, έχετε δει ποτέ κι ένα θέμα δυναμίτη; Σκιαμαχίες κάνουν! Ονειρεύονται διώκτες με φωτογραφικές στο χέρι!

Θα μπορούσε κάποιος να δει για εχθρό έναν παπαράτσο;

Προφανώς, εάν του έκανε κάτι. Όχι εάν τον φωτογράφιζε σε δημόσιους χώρους. Δεν μπήκε κανείς στο σπίτι της Ελένης. Δεν έβγαλε κανείς, όχι σκάνδαλο, αλλά το παραμικρό. Α! ΝΑΙ, ΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!

Δεν υπάρχει κάτι κακό που να χει να προσάψει η Μενεγάκη. Απέδειξε όμως πως είχε στοχοποιήσει τον παπαράτσο. Φαίνεται σε άπειρες φωτογραφίες αυτό. Αποδείχθηκε και όταν η εκδότρια Έλενα Μακρή Λυμπέρη τη ρόμπιασε, μαρτυρώντας ΔΗΜΟΣΙΑ, πως η Μενεγάκη έστηνε τα παπαράτσι,τις απαιτήσεις που είχε, τα χατήρια που της έκαναν και πόσο …αχάριστα ξηγήθηκε κάνοντα ασφαλιστικά μέτρα στο Hello, ζητώντας ν’ αποσυρθεί από τα περίπτερα. Το χρησιμοποιώ αυτό, γιατί είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ κουρτίνας.

Από τότε εξ’ άλλου η Μενεγάκη είναι “κομένη” από το Hello.

Τα αστεία, τα ασόβαρα, τα άνευ ουσίας, όταν θολώνεις από τον εγωκεντρισμό σου τα προβιβάζεις σε ζητήματα ζωής. Πως στο καλό τυφλώνονται τόσο; Όχι μόνο εκείνοι που τα λένε, αλλά ΚΥΡΙΩΣ εκείνοι που τους ακούν; 

Διότι, η Μενεγάκη με την τόση προβολή, τα τόσα χρήματα αμοιβή, στρεφόταν όπου μπορούσε προκειμένου ν’ απαλλαγεί από τη μεγάλη δυστυχία που τη βρήκε εξαιτίας του…παπαράτσο! Δυστυχώς, δεν με φώναζε και μένα ν’ ακούσουν εκείνοι που την περιέθαλπταν…

Και μου μεινε η απορία: Τι είναι χειρότερο; Το ότι η Μενεγάκη έδινε την παράσταση ως θύμα ή πως κάποιοι κάθησαν και την είδαν;

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Τίποτα από τα δύο…Όχι ότι ενδιαφέρει κ κανέναν, αλλά συνήθως τα πράγματα είναι πολυ πιο απλά! Απορώ με την ανάλυση

  2. Όταν την πήρε, εδώ και χρόνια, η κάτω βόλτα με τα νούμερα της έφταιγαν όλοι και όλα. Οσο ήταν στα πάνω της, τα είχε καλά με όλους σας

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :