Δημοφιλή

Μενεγάκη: Υπήρχε περίπτωση να μαι παντρεμένος με γυναίκα που θα είχε καημό να βγάλει φωτογραφία μαζί της;

Κουρασμένος αρκετά στο τέλος της μέρας, δεν είμαι και σίγουρος αν θα καταφέρω ν’ αποδώσω τη στιγμή όπως πραγματικά της αξίζει, αλλά νομίζω πως το μένος της Μενεγάκη, είναι αρκετά μεγάλο για να την εκθέσει, ακόμα και σε μια στιγμή, που κάποια, της ζητά απλά, να φωτογραφηθούν μαζί!

Σήμερα η Μενεγάκη πέρασε από γνωστό σημείο, κεντρικότατο δρόμο, απ όπου περνά κάθε μέρα σχεδόν και συνήθως σταματά για να κάνει τα ψώνια της ή να πάει στην…τράπεζα.

Τέλειωσε ότι είχε να κάνει στο κατάστημα και πριν περάσει τον δρόμο απέναντι, φτάνοντας  μπροστά μας και πριν μπει στο αυτοκίνητο της, η δημοσιογράφος και σύντροφος ενός φωτορεπόρτερ, της φώναξε: Ελένη!…Ελένη, Να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί;

“Όχι βέβαια”! Της απάντησε με στόμφο και σιγουριά η Μενεγάκη νομίζοντας πως είναι η…δική μας σύντροφος.

Χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να της εξηγήσουν ή μέχρι να καταλάβει το λάθος της και τελικά δέχθηκε να φωτογραφηθούν μαζί και αγκαλιά!

Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση να μαι παντρεμένος με γυναίκα που θα είχε καημό να βγάλει φωτογραφία μαζί της;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλες οι διάσημες σε έχουν στη μπούκα. Βγάλε κι εσύ τα άπλυτά τους να μαθαίνουμε και το παρελθόν γιατί όλες τώρα το παίζουν οσίες.

  2. Θυμόμαστε ρε κακομοίρη όταν έτρεχες από πίσω της για μία δήλωση και σου έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα Ουστ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close