Μαίρη Συνατσάκη: «Στην τηλεόραση βλέπω τους δικούς µου ανθρώπους όπως την Ντορέττα στον ΣΚΑΪ»

0

Η Μαίρη Συνατσάκη σκέφτεται τον γάμο και τα παιδιά με τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη; Τι βλέπει για το μέλλον αλλά και τι… στην τηλεόραση; Η ίδια μιλάει για όλα…

Σε έχουµε δει να ποζάρεις για τον σύντροφό σου µε εσώρουχα ή σε κάποιες χαλαρές στιγµές σου και κάποιες από αυτές τις πόζες τις «δανείστηκαν» κάποιοι. Σε ενόχλησε αυτό;

Προσωπικά, περίµενα ότι µπορεί να συµβεί, γιατί έτσι γίνεται στις µέρες µας µε τα social media και τις «ειδήσεις» που αυτά δηµιουργούν. Είναι πολύ µεγάλη κουβέντα αυτή για το πλαίσιο στο οποίο παρουσιάζεται κάτι και πώς αυτό χάνεται ή αλλοιώνεται αν, ας πούµε, µεταφερθεί κάπου αλλού. Καλό είναι πάντως, όταν υπάρχει ένας καλλιτέχνης πίσω από µια δουλειά, να ζητάει κάποιος την άδειά του για να τη «δανειστεί». Φαντάζοµαι ότι εκεί βρίσκεται η χρυσή τοµή στη συνθήκη της εποχής.

Εκείνος µίλησε για εσένα. Εσύ τι θα πεις για εκείνον; Τι σε γοητεύει σε αυτόν;

∆εν νοµίζω ότι µπορώ να πω κάτι πιο ουσιαστικό από το ότι είµαι πραγµατικά ευτυχισµένη. Τον θαυµάζω πολύ για τα πάντα του.

Η συγκατοίκηση, που ακούγεται, ισχύει;

Οχι, δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να πω πώς ακριβώς είναι.

Υπάρχουν ο γάµος και ένα παιδί στο µυαλό σου;

Φυσικά και υπάρχει η σκέψη ενός παιδιού στο µυαλό µου. Την κάνω κάποια χρόνια τώρα. Αλλά από τη σκέψη στην πραγµάτωση είναι µακρύς ο δρόµος. Μη µου ραφτείτε ακόµη!

Με την τηλεόραση τι γίνεται;

Είµαστε σε µια δηµιουργική απόσταση…

Πώς βλέπεις τη µόδα µε τα ριάλιτι;

Οπως το λες. Σαν µόδα. Ηρθε ξανά για να φύγει σε λίγο πάλι και να ξαναγυρίσει αργότερα. Ετσι είναι στην τηλεόραση και ειδικά στην ελληνική, που µόλις κάτι φανεί να αρέσει στον κόσµο θα του το δώσουµε σε τόσο µεγάλες ποσότητες, που θα τον σκάσουµε στο τέλος.

Τι βλέπεις εσύ στην τηλεόραση;

Τους δικούς µου ανθρώπους. Αν είµαι στο σπίτι το µεσηµέρι, θα δω σίγουρα την Ντορέττα στον ΣΚΑΪ και θα γυρίσω άρον-άρον τα βράδια της Πέµπτης και της Παρασκευής για να δω «Μουρµούρα».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com