Hit enter after type your search item

Το παρακάτω κείμενο είναι η ΑΠΟΛΥΤΑ τεκμηριωμένη γνώμη του freegossip: Δείτε πόσο απλά είναι τα πράγματα:

Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από το παιχνίδι. Μόνο από την αδιαφορία σας προς τα παιδιά και την υποκρισία σας να φοβάστε. Όλοι!
Όσοι κάνετε καταγγελίες κατά του fortine. Όσοι γράφετε κείμενα εναντίον του. Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ, στο ζενιθ! Διαβάστε παρακάτω αν στέκουν όσα υποστηρίζουμε και αν οι αποδείξεις είναι πολλές και μπροστά στα μάτια σας!
Πρώτον, ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ FORTNITE κάποιος απ’ αυτούς που το ρίχνουν στην πυρά; Αυτό είναι το παν. Δεν είναι δυνατόν να κινδυνολογήσει όποιος έχει παίξει. Όχι! Δεν χρειάζεται. Αρκεί, να μείνει λίγο πάνω από τον υπολογιστή και να δει πως παίζεται το fortinite. Όσοι το “σταυρώνουν” δεν θα το έχουν ΚΑΝ δει! Πως αποδεικνύεται αυτό;
ΜΑ, στηρίζονται, στο ότι περιέχει σκηνές βίας! Να μας πουν, που την είδαν την βία! Κανένας ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ κανέναν! Υποτίθεται πως σκοτώνεις τον αντίπαλο, αλλά δεν βλέπεις ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ από μπροστά σου, όταν χάσει.
Τρίτον, ενοχλεί το fortinite που παίζεται με…όπλα; Να μας πουν όλοι αυτοί που ΔΗΘΕΝ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ; Με σφεντόνες, φυσοκάλαμα (τα θυμάστε; έβαζες μπιζέλι μέσα και το φύσαγες στον φίλο σου, να του βγάλεις το μάτι).
Μπορούσε το φυσοκάλαμο να μπει στο μάτι στ’ αλήθεια και φυσικά, τύχαινε. Οι μικροί των περασμένων δεκαετιών, έπαιζαν πόλεμο! Με όπλα- παιχνίδια.
Με τανκς και στρατιωτάκια στα σπίτια τους! Ήταν αυτά, λιγότερο ψεύτικα από κείνα που χρησιμοποιούν τα παιδιά στο σημερινό διαδικτυακό παιχνίδι;
Έτσι δεν είναι όλα τα παιχνίδια; Ξεχάσαμε και τι είναι; Μίμοι της ζωής των μεγάλων είναι! Όλα! Από τ’ αυτοκίνητα που οδηγούμε, τις κοπέλες που ντύνονται, στολίζονται, τους στρατιώτες που πολεμούν.
Τέταρτον, για ποιον “εθισμό” μιλάνε; Υποκρισία και μετατόπιση ευθυνών των μεγάλων είναι κι αυτό. Τα”βάζουν” και με τα παιδιά τους αντί να τα βάλουν με τους εαυτούς τους, που δεν μπορούν να τ’ απασχολήσουν!
Να αφιερωθούν στα παιδιά τους, όσο τα παιδιά τους, τους χρειάζονται. Τα ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ όμως τα παιδιά τους! Στο fortnite. Ανακουφίζονται μ’ αυτό. Κάποια στιγμή λοιπόν, οι γονείς “ξυπνάνε” από την….ενοχλητική έλλειψη του παιδικού γέλιου στο σπίτι. Την έλλειψη της σκανδαλιάς. Της ζωντάνιας!
Αφού έχουν σπρώξει οι ίδιοι οι γονείς τα παιδιά τους στο fortnite, για να μην τους ζαλίζουν, θυμούνται ν΄ανησυχήσουν γι αυτά.
Τι κάνουν λοιπόν οι γονείς που… δεν φταίνε ποτέ; Διορθώνουν τη δική τους αδιαφορία, μαλώνοντας το παιδί. Το παιδί, που δεν είναι υπεύθυνο για τίποτα, γιατί δεν ξέρει τίποτα και τα μαθαίνει όλα από τους γονείς.
Το παιδί όμως είναι πάλι αυτό, που ακούει το κράξιμο. Μετά ψάχνουμε και τη …ΜΑΓΙΣΣΑ. Το fortnite! Την βρήκαμε, την κάψαμε στην πυρά, ησυχάσαμε. Το κάναμε το καθήκον μας!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ:

Όταν διασκεδάζαμε εμείς οι μεγάλοι, παίζοντας με τις ώρες στις γειτονιές, μαζευόμασταν από μόνοι μας σπίτι για να φάμε;
Δεν μας φώναζαν οι μανάδες μας να γυρίσουμε και μας μάλωναν κιόλας που δεν ακούγαμε; Ποιο παιδί παίζει και θέλει να πάψει όσο περνά καλά;
Δεν είναι εθισμός βρε το να περνάς τέλεια και να μη θές να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό, είναι το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
Έτσι όπως οι μεγάλοι διαμόρφωσαν την κοινωνία μας, που μπορούν να παίξουν τα παιδιά. Μπορούν; Υπάρχουν πια οι αλάνες; Μπορείτε να τ’ αφήσετε να βγουν έξω στο δρόμο να παίξουν; Τους φτάνει λέτε να τα πάτε για μία ώρα σε κάποιο άθλημα, δύο οι τρεις φορές τη βδομάδα;
Είτε το θέλουμε είτε όχι, ο ..παιδότοπος στη σημερινή εποχή, είναι αυτός. Οι μεγάλοι τον φτιάξανε.

Τα παιδιά δεν μπορούν να εθιστούν, όταν οι γονείς είναι δίπλα τους. Ακόμα όμως και στο παιχνίδι, τα παρατούν μόνα τους χωρίς επιτήρηση και απλά αφού τ’ απομακρύνουν με τη στάση τους και βρουν τα κακόμοιρα τα παιδιά κάτι για  να διασκεδάσουν, τα φωνάζουνε να πάψουν και το παιχνίδι!

Μανώλης Μαυρομουστακάκης

Slide Up

8 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :