Δημοφιλή

Μη δούνε ΟΜΟΡΦΟ Λιάγκας και Παπανώτας, πέσαν να τον ΦΑΝΕ το Σπαλιάρα!

Ότι και να πουν αλλάζει το ότι ο Σπαλιάρας είναι κούκλος; Να τον βλέπουμε με άλλο μάτι; Δεν γίνεται!

Κυριολεκτικά, Λιάγκας και Παπανώτας, ότι δεν φτάνει η αλεπού…. Εκτίθονται όταν κράζουν χωρίς επιχειρήματα έναν νεότερο και σαφώς πολύ ομορφότερο. Ούτε στο Netflix παίζουν ούτε τις προδιαγραφές του Σπαλιάρα έχουν και αυτό, το υπέρτονίζουν με τη στάση τους.

Λιάγκας και Παπανώτας υπογραμμίζουν τις ανασφάλειες τους με όσο λένε. Εν τη απουσία μάλιστα του Σπαλιάρα, βάζουν και λόγια στο στόμα του, κάνουν υποθετικούς διαλόγους. Για παράδειγμα ο Λιάγκας είπε πως δεν είναι Άντονι Χόπκινς. Λες και ένας ωραίος με υπέροχο σώμα, είπε πως είναι κάτι άλλο. Θα θελαν να μοιάζουν στον Σπαλιάρα και ν’ αντάλλαζαν την καριέρα τους;

Μη δούνε όμορφο, αρχίζουν την επιχειρηματολογία, πως κάνει πολλές δουλειές, πως κάνει αρπαχτές στα μπαράκια! Και ο Λιάγκας ξέχασε που έκανε το ίδιο και μάλιστα, καλούσε από την εκπομπή του στο MEGA τον κόσμο να επισκεφτεί το μπαράκι που είχε συνεταιρικά στη Βουλιαγμένη!!!
“Έλατε να γνωριστούμε καλύτερα” μας προέτρεπε από τον “αέρα”!

Tags

ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Σπαλιαρας ειναι ισως ο ωραιοτερος Ελληνας, και για να τον διαλεξαν σημαινει πως εχει και ταλεντο. Οι Ελληνες τηλεπανελατζηδες, σα τη Γκαγκακη αποτυχημενη απ τη ζωη, Λιαγκα ξεβρασμενο απο τον Αντ1, κριμα που συμμετειχε κ ο Παπανωτας τον ειχα σε υποληψη, δεν εχουν τι να κραξουν βλ. Παπαγεωργου μουφα μοντελο, και κραζουν οσους δεν εχουν ΒΙΣΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close