Hit enter after type your search item

Μη ΖΗΛΕΥΕΙΣ την Ελένη Μενεγάκη! ΚΥΝΗΓΑ να…ΔΑΓΚΩΣΕΙ την ΟΥΡΑ της! Για όσες κοπέλες ονειρεύονται εκείνα που βλέπουν στρην Ελένη Μενεγάκη, είναι το παράδειγμα της απόλυτης επιτυχίας. Στόχος του κειμένου αυτου δεν είναι ν’ αποδείξουμε το αντίθετο. Ούτε καν να δείξουμε πως οι ζωές των ανθρώπων είναι ή δεν είναι  έτσι όπως φαίνονται.

Απλά, οι εργατοώρες που αφιερώσαμε, τα συμπεράσματα που βγάλαμε, οι εικόνες που πήραμε από την συμπεριφορά, τους τρόπους και την ψυχολογία όχι μόνο της Ελένης, αλλά και όσων διασήμων έχουμε συναναστραφεί, δεν θα είχαν νόημα κανένα για μας αν δεν τις δημοσιεύαμε.

Βέβαια δεν καθήσαμε να γράψουμε σε μία ανάρτηση όσα ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. “Δείγματα” λαμβάνετε από τις μέρες εκείνες που τυχαία ανασύρουμε από την μνήμη μας και το αρχείο μας!

Μη ΖΗΛΕΥΕΙΣ την Ελένη Μενεγάκη! ΚΥΝΗΓΑ να...ΔΑΓΚΩΣΕΙ την ΟΥΡΑ της!

Τι να κάνετε δηλαδή μια φωτογραφία, σκέτη; Ας ισοδυναμεί με 1000 λέξεις όπως λένε. Είναι πολύ διαφορετικό, ν’ ακούσετε το τι συνέβει πριν, μετά η κατά την διάρκεια τηες φωτογράφισης.

 

 

Είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι συνθήκες που έγινε η λήψη, η περίοδος που έγινε.

 

 

Σε ότι αφορά στην Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα, σίγουρα δεν είναι τυχαία η προβολή της. Ούτε τα χρήματα που κερδίζει επό 3 δεκαετίες! Αυτή η αφήγηση είναι όπως καταλαβαίνετε, ένα μόνο μικρό μέρος από την μακροχρόνια γνωριμίας μας και …συνεργασία μας με την κυρίαρχο της τηλεόρασης εδώ και 30 περίπου χρόνια. Όπως υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όπου υπάρχει χυσός δεν υπάρχει ντε και καλά πλούτος.

 

Αν βέβαια στόχος σου είναι ο…χρυσός, τότε ναι, πέτυχες! Δεν νομίζουμε πολλοί να έχουν την ψυχολογία της Ελένης Μενεγάκη επειδή δεν είναι πολλοί εκείνοι που βρίσκονται στην θέση τους.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως την ΕΖΗΣΑ! Οι ΚΑΒΓΑΔΕΣ, οι ΝΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, οι ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

Απόπ την πείρα μας, την επαφή μαζί της αλλά κυρίως με πολλούς άλλους, διαπιστώναμε ξανά και ξανά, πως απλά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ την επιτυχία τους.

 

Μόνιμα όλοι οι τηλεσταρ “τρώγονται” από ένα ατέλειωτο κυνηγητό της…ουράς τους.

 

Έχετε δει το κατοικίδιο σας να στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να πιάσει την….ουρά του;

 

Κάπως έτσι τρέχουν αγωνιούν, αγχώνονται για όλα που έχουν να κάνουν με την καριέρα τους, χωρίς ποτέ να πάυουν να γκρινιάζουν. Αποτέλεσμα;

 

 

Οι μέρες, τα χρόνια κυλούν πάντα κυνηγώντας το επόμενο βήμα στην καριέρα. Ποτέ απολαμβάνοντας το σημαίο που βρίσκονται κάθε στιγμή! Σ΄έναν κόσμο στον οποίο όλο τους το 24ωρο (ακόμα και στον ύπνο τους πιστεύουμε) τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το πόσοι και ποιοι ασχολούνται μαζί τους. Σ΄ένα κόσμο που η ματαιοδοξία να γυρνά γύρω από σένα ο κόσμος, σε καταπίνει!

 

Τελικά, κανείς δεν μπορεί να πει πόσο πετυχζημένοι είναι εκείνοι που ζουν μια τέτοια ζωή. Πόσο ευτυχισμένοι πραγματικά και πόσο πέτυχαν εκείνο που ονειρεύονταν.

 

Αν αυτό που πέτυχαν τελικά, έχει σχέση με εκείνο που ήλπιζαν.

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψη! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ από την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία της με μαγιό!

Φυσικά, αν εκείνοι νοιώθουν ευτυχισμένοι, σε μας όχι απλά περισσεύει…

 

Ας δούμε όμως γεγονότα, έτσι όπως τα ζήσαμε εμείς.

 

Στριμές παρέα με διάσημους, έτσι όπωβς τις ζήσαμε εμείς. όση ώρα βρισκόμασταν κοντά τους για εκείνα τα περιβόητα “κλικ”. Δηλαδή, έκανε πως την…έπιαναν δήθεν οι επίμονοι παπαράτσι και εκείνη αδυνατούσε να επηρεάσει τους εκδότες ώστε να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Αντί να…παρακαλάει στα ίσια να στέλνουν φωτογράφους να την φωτογραφίζουν έκανε πως…ώ! την πετύχαιναν στην παραλία εντελώς τυχαία.Τα προηγούμενα χρόνια λαχταρούσε να ποζάρει στο φακό μας. Έκανε απίστευτα προκλητικά πράγματα – δήθεν τυχαία – ώστε να συζητιούνται οι φωτογραφίες! Ήταν το 2014.

Ήταν η εποχή που η Ελένη μενεγάκη είχε διακόψει κάθε σχέση με τους φωτογράφους ή παπαράτσι αφού είχε κάνει την δουλειά της μια χαρά τα προηγούμενα χρόνια, ποζάροντας τους όσο καιρό ήταν τσακωμένη με τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα. Εξ’ άλλου τότε είδε το…φως το αληθινό ξεκινώντας το…instagram.

Ελένη Μενεγάκη ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! Η ιστορία ΠΙΣΩ από την ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία με μαγιό!

Τι έκανε…

Δηλαδή, έκανε πως την…έπιαναν δήθεν οι επίμονοι παπαράτσι και εκείνη αδυνατούσε να επηρεάσει τους εκδότες ώστε να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Αντί να…παρακαλάει στα ίσια να στέλνουν φωτογράφους να την φωτογραφίζουν έκανε πως…ώ! την πετύχαιναν στην παραλία εντελώς τυχαία.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: PAPARAZZI! ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΒΑΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΡΕΤΟΥΣ!

Ελένη Μενεγάκη μαγιό Η ιστορία ΠΙΣΩ από την ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία
Ελένη Μενεγάκη μαγιό Η ιστορία ΠΙΣΩ από την ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία

Εκείνη την χρονιά λοιπόν, είχε αποφασίσει να μην φωτογραφίζεται με μαγιό, κάτι που ο Μάκης προσπαθούσε επί 5 χρόνια να την πέισει να κάνει. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ο λογαριασμός της στο ίνσταγκραμ. Όταν ήρθε στη μόδα το instagram, σκέφτηκε – υποθέτουμε – ότι αν εξακολουθήσουν να την φωτογραφίζουν οι παπαράτσι, δεν θα είχαν την ίδια αξία οι αναρτήσεις της. Δεν ήταν έστι βέβαια, αλλά πιστεύουμε πως ή έτσι την συμβούλεψαν, ή έτσι σκέφτηκε πως ήταν το πιο συμφέρον για κείνη.

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Τα προηγούμενα χρόνια λαχταρούσε να ποζάρει στο φακό μας. Έκανε απίστευτα προκλητικά πράγματα – δήθεν τυχαία – ώστε να συζητιούνται οι φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη μαγιό: Η ιστορία ΠΙΣΩ από την ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία
Ελένη Μενεγάκη μαγιό: Η ιστορία ΠΙΣΩ από την ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία

Εκείνο το καολακίρι λοιπόν είχ εκατέβει νωρίς στην παραλία λαιζόταν με το ακπέλο, το μαγιό της, έτρωγε τα βερύκοκα της, και ο Μάκης πίσω της αυθαίρετα, λες και ήταν δική του η παραλία, έκανε με τους πακιστανούς (κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά τους) υπηρέτες του ιδιοκατασκευές γαι εκείνον και τους ενοικιαστές του ξενοδοχείου του. Ήταν η δεύτερη φορά που η Μενεγάκη δεν ήθελε να την φωτογραφήσουμε με μαγιό. Όλες τις άλλες, συναργαζόταν μαζί μας, μας έδινε πληροφορίες όταν συναντιόμασταν έξω από το σπίτι ή το στούντιο ή σε κάποιο σούπερ μάρκετ!

Μόλις μας είδε λοιπόν, γύρισε πλάτη, ντύθηκε στα γρήγορα και σκεπάστηκε με πετσέτες θαλάσσης.

Πόσο μα πόσο σοβαρά πέρνουν αστεία πράγματα πολλοί διάσημοι!…

Διαβάστε ακόμα: Σήμερα και όχι μόνο σήμερα, θα έχτε την ευκαιρία να δείτε επιτέλους από πρώτο χέρι την αλήθεια κατάματα. Μια αλήθεια που είναι τόσο ευδιάριτη για όσους παρατηρούν αλλά και τόσ…κρυμένη για όσους δεν ασχολούνται με τηνν σόου μπιζ! Οι λατρεμένες και εκπληκτικά γοητευτικές ξεσηκωτικές τηλεπερσόνες, ποζάρουν στο φακό εξ’ επαφής συνήθως αφού συμφωνούσαν με τις …συστάσεις του παπαράτσο να μην είναι και πολύ μακριά για να φαίνονται επαρκώς χορταστικές στο μάτι οι φωτογραφίες και να πουλήσουν τα εξώφυλλα!

Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό

Έτσι, σήμερα σα;ς αποκαλύπτουμε κάτι που όχι απλά δεν θα έπρεπε να είναι μυστικό…αλλά θα πρεπε εκείνοι που γνωρίζουν πως λειτουργεί η σόου μπιζ, να το αντιλαμβάνονται από χιλιόμετρα.

Πολλές φορές οι φωτογράφοι έχονατς κατά νου ότι η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά τους κάνουν χάρη που ποζάρουν για το φακό τους και όχι πως και κείνοι τους ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι (αλλιώς, ποιος σου λέει καλημέρα, αν δεν θέλει κάτι από σένα;) τραβούσαν από τόσο μεγάλη απόσταση ώστε να είναι αληθοφανές το…παπαράτσι. Δηλαδή ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι επρόκειτο για…θύματα του αδηφάγου φωτογραφικού φακού.

Δεν είμαστε στο μαυλό των διασήμων, είναι όμως συνεργάτες μας, είμασταν στον ίδιο χώρο με διαφοερετικές ειδικότητες ας πούμε, όπότε, μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την…τάση να κάνουν πως δεν γνωρίζουν πολλές φορές.

Πιστεύουμε το ότι αν δείχνεις πως θέλεις και γνωρίζεις να σε φωτογραφίζουν – πόσο μάλλον με μαγιό – τους έκανε να νοιώθουν “πεινασμένοι” για δημοσιότητα. Πως έχουν ανάγκη την προβολή.

Ένας όμως τόσο ισχυρός σε δημοσιότητα, την έχει τόσο δεδομένη, τόσο στο τσεπάκι του την προβολή του, που …υποτίθεται, έχει μπουχτίσει και θέλει μερικε΄ς στιγμές χωρίς αυτή για να…ηρεμήσει.

Όμως αν προσπαθείσετε να μπείτε λίγο στην θέση τους, σκεφτείτε ότι αν ξαπλώνατε κάτω από τον ήλιο, αντί ν’ αδειάσετε το μυαλό σας από σκέψεις, εκείνο θα γυρνούσε γύρω από την απόλαυση ν’ ασχολούνται μαζί σας. Ποιος το βαριέται αυτό αν δεν έχει κάτι να κρύψει;

Αφού με αυτό τρέφεται η ματαιοδοξία μας, αλλά και το πόσο “μετράμε” στην στο χώρο που κινούμαστε!

Παρακάτω θα δείτε πόζες απίστευτες και από την Φαίη Σκορδά και από την Ελένη Μενεςγάκη στο φακό μας!Θα τρίβεις

 

Κάθε φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φακό μας, σε κάθε φωτογραφία γνώριζε πως κάνεμ κλικ. Ήταν η ΜΕΤΑ Λάτσιου εποχή, η εποχή του μεγάλου ενδιαφέροντος. Η…αγωνία όσως ασχολούνταν με την σόου μπιζ, δηλαδή των δημοσιογράφων κυρίως, για το ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης Μενεγάκη Παντζόπουλου!

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Θα μείνουμε στην στάση του σώματος και των δύο. Νομίζουμε πως δείχνουν το πως νοιώθουν και το πόσο σημαντικό θέμα κάνουν αυτό που σύμφωνα με τη δική μας λογική θα έπρεπε ή να τους είναι αδιάφορο ή κυρίως, να τους διασκεδάζει..

PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!
PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!

Το οξύμωρο που βλέπουμε είναι σίγουρα το ότι πάντα υπάρχει ση αναμονή, για…το αδύνατο μην πούμε για το αφύσικο! Αν είμασταν διάσημοι, ή ακόμα καλύτερα αν κάναμε ζευγάρι με την διασημότερη Ελληνίδα, θα είχαμε την προσμονή να σβήσει η διασημότητα της και τα παρελκόμενα της…για τα οποία όλοι “προσεύχονται” ειδικά όταν έχουν μόνο τα χρήματα χωρίς την δόξα;

Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ”Της κόστισε πάρα πολύ που…”

Μα, τι τραβάνει και αυτοί οι διάσημοι! Τι τραβάνε μου λες; Που εκεί που λιάζονται και αγναντεύουν την δίχως έστω ένα δα κυμματάκι θάλασσα, σκάει μύτη ο ακατανόμαστος παπαράτσο και τους ζαλίζει τον έρωτα.  Το πρόβλημα βέβαια πιστεύουμε πως πάντα υπήρχε στην μεταξύ τους συννενόηση.

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Εκείνη δεν μπορούσε χωρίς πέντε παπαράτσι γύρω της, εκείνος έκανε πως δεν ήθελε – ενώ όταν χρειάστηκε πόζαρε με σθένος σε αγορές επίπλω και όπου αλλού – Τελικά και οι δύο ήθελαν προφανώς πάρα πάρα πολύ, αλλά κάπου έχαναν την…μετάφραση!!!

Ελένη Μενεγάκη μαγιό
Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος πηγαίνει με την….ΟΠΙΣΘΕΝ για να μην τον φωτογραφήσει ο paparazzi! Ο παπαράτσο μόλις έχει φτάσει την προγραμματισμένμη και…ναμενόμενη ώρα στην παραλία στα Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη το ξέρει φυσικά, ο Μάκης κάνει πως δεν το αντέχει.

Ξεκινά έαν αμίμητο σόου τραβάτε με και ας κλαίω ή αλλιώς το δράμμα μιας βασίλισσας και του πρίγκηπα της στον κόσμο των εξωφύλλων!

Έκανε τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ η Ελένη Μενεγάκη! Είπε τα πάντα για την ΣΚΛΗΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

Ελένη Μενεγάκη
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :