Μιχαήλ Βαρθακούρης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιχαήλ Βαρθακούρης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (9/2) ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για την ζωή του στην Πάρο, τους γονείς του Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας.

Σοφία Αλιμπέρτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Αν δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι πιστεύεις, δεν υπάρχει μετά κάτι να πει κάποιος κάτι για σένα. Είσαι εκεί, είσαι έξω, έχεις βγει. Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά. Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα», είπε αρχικά για την έκθεσή του.

https://www.youtube.com/watch?v=DRhueslC3p4

Παράλληλα, αποκάλυψε την συνεργασία με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, όταν εκείνος επιμελήθηκε το εξώφυλλο του δίσκου του: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση».

Χάρης Βαρθακούρης βιογραφικό! Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και η μητέρα του

Όσον αφορά την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από την δημοσιότητα, σημείωσε:

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία».

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στο περιοδικό “Gala” και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

GLOBE TROTTERS | Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο | Τόκιο, Νεπάλ και Τζαμάϊκα γίνονται άνω – κάτω!

Ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πάθος του με την φωτογραφία, την ψυχοθεραπεία αλλά και το πώς είναι να μεγαλώνει σε μία οικογένεια με δύο αναγνωρίσιμους γονείς.

Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε μία οικογένεια στην οποία και οι δύο γονείς σου είναι τόσο αγαπητοί και αναγνωρίσιμοι;

«Μεγαλώνοντας με γονείς την Αλιμπέρτη και τον Πάριο υπήρχαν δύο όψεις στο νόμισμα: η μία ήταν η μαμά και ο μπαμπάς η άλλη ήταν αυτό που μεγαλώνοντας μου εξηγούσαν οι άλλοι ποιοι είναι οι γονείς μου… εμένα μου πήρε χρόνια να καταλάβω πόσο σημαντική είναι και οι δύο στις δουλειές τους ειδικά ο πατέρας μου. Μπορώ να σου πω όμως πως ήταν ως γονείς… Ήταν και οι δύο πολύ καλοί, δεν μας έλεγαν πολλά όχι, τα απαραίτητα μόνο, άφησαν τα παιδιά τους να εξελιχθούν και να διαμορφώσουν τις δικές τους προσωπικότητες».

O Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη οι μεγάλοι νικητές του Globetrotters

Ποια στοιχεία του πατέρα και ποια της μητέρας σου πιστεύεις ότι έχεις κληρονομήσει;

«Το πείσμα της μάνας μου και νομίζω την ταπεινότητα του πατέρα μου δυστυχώς δεν έχω πάρει από εκείνον αυτό που θα έπρεπε (γέλια) όμως για τη σπουδαιότητα του έργου του και το ταλέντο του είναι έως και ενοχλητικά ταπεινός»

Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία;

«Πολλά χρόνια το είχα ανάγκη και το έκανα είχα πολλά ψυχοσωματικά κοντά στην γ’ Γυμνασίου θυμάμαι… έκανε η καρδιά μου μία αρρυθμία έχασε έναν χτύπο ήμουν στην Πάρο και δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα ποτέ στη ζωή μου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μετρούσε τους σφυγμούς μου τρέχαμε στους γιατρούς…. όλοι μου έλεγαν ότι είμαι μία χαρά αλλά το μυαλό είναι ταυτόχρονα φίλος και εχθρός. Πραγματικά ηρέμησα τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου όταν ξεκίνησε την ψυχοθεραπεία, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου».

Πώς μπήκε η φωτογραφία στη ζωή σου;

«Ήταν πριν από περίπου οκτώ χρόνια όταν με μία προηγούμενη σχέση μου φωτογραφίζαμε μαζί… Στην πορεία κατάλαβα ότι μου αρέσει η φωτογραφία ως τρόπος καλλιτεχνικής έκφρασης και ήταν ο μόνος τρόπος για να εκφραστώ καλλιτεχνικά γιατί δεν έχω φωνή»

Μιχαήλ Βαρθακούρης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά