Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Ευχαριστώ” την Ζέτα Μακρυπούλια που είναι στη ζωή μου

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Ευχαριστώ” την Ζέτα Μακρυπούλια που είναι στη ζωή μου

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Ευχαριστώ” την Ζέτα Μακρυπούλια που είναι στη ζωή μου Κάνοντας και έναν απολογισμό της ζωής του δήλωσε ότι είναι “απόλυτα ευτυχής με όσα έχω καταφέρει και βάζω πλώρη για το επόμενο καινούργιο, το διαφορετικό, το μεγαλύτερο!” που όπως φαίνεται θα είναι το επόμενο μιούζικαλ που θα κάνει, “Η μελωδία της ευτυχίας” το χειμώνα στο “Παλλάς”!

Για το αν η σχέση τους είναι σικέ και για τα μάτια του κόσμου: “Στην ευτέλεια και στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση!”

Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΑΠΑΝΤΑΕΙ για το αν η ΣΧΕΣΗ τους είναι ΣΙΚΕ και για τα μάτια του κόσμου με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Για το ότι τα θέματα “παπαράτσι” είναι θέματα που έχει δώσει το ζευγάρι: “Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα ώστε για να με πετύχει κανείς κάπου δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού”.

Πόσο σε ενοχλεί όταν βλέπεις τον εαυτό σου και τη σύντροφό σου “κρεμασμένους” στα περίπτερα;
“Και πού να μας δείτε “κρεμασμένους” και στην εκκλησία (γελάει). Σοβαρά τώρα: Η δημόσια έκθεση για έναν καλλιτέχνη και η επικοινωνία είναι μέρος της δουλειάς του! Πρέπει να εξηγείς τι κάνεις και γιατί το κάνεις”.
Πώς βλέπει τον εαυτό του σε 20 χρόνια; “Βλέπω την Ελλάδα μας ανεξάρτητη και κυρίαρχη! Την πατρίδα μου ελεύθερη, να σου διηγούμαι άγνωστες πτυχές της ζωής μου πριν παίξω με τους γιους μου και με τις κόρες μου.. Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια με τη Ζέτα!”

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΣΕ “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ” ΣΗΜΕΙΑ!

Για το αν το μονόπετρο που φοράει η Ζέτα είανι αρραβώνα, πρότασης γάμου ή όχι: “Έχει να κάνει με ένα “ευχαριστώ” που είναι στη ζωή μου και με κάνει καλύτερο άνθρωπο με την αγάπη της”.

Για το αν αισθάνεται πιο ελεύθερος όταν αποδρά με τη Ζέτα στο εξωτερικό: “Η Ελλάδα και η Κύπρος ειναι το σπίτι μου και δεν αισθάνομαι ότι το “σκάω” για να γλιτώσω τη δημοσιότητα. Δεν με επιβεβαιώνει η επωνυμία, νιώθω καλά και με τους λίγους φίλους μου μόνο, αλλά δεν κρύβομαι και στην ανωνυμία. Βέβαια, όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, έχω μια διάθεση μικρού παιδιού!”

Γράψτε ένα σχόλιο