Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η…ΣΧΕΣΗ του με τον Sting και τον Freddie Mercury!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η…ΣΧΕΣΗ του με τον Sting και τον Freddie Mercury! Ο θαυμασμός και φυσικά η εκτίμηση προς το ταλέντο και το μουσικό έργο αυτών των δύο πολυσυζητημένων καλλιτεχνών είναι κάτι που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκμηστηρεύτηκε, δέιχνονατς να χει άποψη και για τη ζωή του Freddie Mercury για την οποία όπως εξήγησε σε κείνη τη συνέντευξη του στο Mega, τον οδήγησε και στο θάνατο!

 

Διαβάστε ακόμα:Ζέτα Μακρυπούλια: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το …παιδί τους Ζάννη μαζί σε εκπομπή!

Μια διαφορετική συνέντευξη θα παρακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα, παρέα με την αγαπημένη μου Ζάνη … το ξεχωριστό κατοικίδιό μου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παραλύσει στα πίσω πόδια. ?? «Πλάνα με ουρά», Σάββατο 31/10 στις 6.00 μ.μ. στην ΕΡΤ2, μια συνέντευξη στην δημοσιογράφο @tassoula_eptakili , μια εκπομπή που αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων!Η Ζάνη, η αγαπημένη του σκυλίτσα ή αλλιώς… «το κορίτσι τους» όπως την αποκαλεί, παρέα με τον Άρη και τον Lemon, τα δύο γατιά που συμπληρώνουν την οικογένεια, χτίζουν καθημερινά μια μοναδική σχέση λατρείας μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη ΣΧΕΣΗ τους. Σε μια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αινσθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τις στιγμές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα ταξίδια στην Ντίσνευλάντ, ήταν η αφορμή!

Ο Γιώργος Λιάγκας που έπινε καφέ μαζί τους κάνοντας τη συνέντευξη ταυτόχρονα,.

…δεν έκανε το λάθος, να μην συνεχίσει την κουβέντα και τις ερωτήσεις. Είναι ενδιαφέρον να δείτε όχι μόνο τι λέει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την πρώην σχέση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19

Διαβάστε ακόμα: Το 2013 ο Ρέμος δεν ήθελε να δει τον Χατζηγιάννη…

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προτίμησε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Κύπρο, ώστε να μη συναντηθεί επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο, το Star έπαιξε ένα βίντεο με την… απάντηση του δεύτερου. Λίγο πριν την αναχώρηση του Αντώνη Ρέμου για την Κύπρο, συνάντησε την κάμερα του καναλιού και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του πάρει κάποιες δηλώσεις. Εκείνος ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει την κάμερα, ενώ σε ερώτηση για την επικείμενη «συνάντησή» του με τον σύντροφο της πρώην αγαπημένης του, Ζέτας Μακρυπούλια, είπε: «Θα είναι και αυτός εκεί;».

 

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: