Hit enter after type your search item

Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (26 Ιουλίου 1986) ειναι 36 χρονων, είναι Έλληνας ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Δίδυμα Φεγγάρια», «Το Τατουάζ», «Έρωτας Μετά» και «Αγγελική».

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.[1]

Βιογραφικό
Τηλεόραση
Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο “Το δώρο” της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά, στο επεισόδιο “Θυμός”, τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Την ίδια χρονιά κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της κωμικής σειράς του MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!». Εκεί τη σεζόν 2015-16 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1, «Δίδυμα Φεγγάρια», συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάου.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η συνεργασία του με το δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-18. Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, «Το Τατουάζ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Εκεί υποδύθηκε τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-19, μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: “Από λάθος της νοσοκόμας έπεσα σχεδόν σε κώμα”

Την περίοδο 2019-20 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Τη σεζόν 2020-21 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αγγελική», υποδυόμενος τον επιστάτη Μιχάλη Ζάχο. Τη σεζόν 2022-23 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» ως Δημήτρης Μαρκέτος.[7]

Κινηματογράφος
Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2018 στην ταινία “Αιγαίο SOS” πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο και Ευαγγελία Συριοπούλου[8].

Θέατρο
Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις “Όλα για τη μητέρα μου”, “Πιάφ”, “Dogville”, “20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη” , “η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια ”

Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2015 10η εντολή ALPHA αστυνομικός Επεισόδιο: “Το δώρο”
ALPHA Αποστόλης Επεισόδιο: “Θυμός”
2015-2016 Μάλιστα, Σεφ! MEGA Κωστής Βασικό Καστ
2016-2017 Δίδυμα Φεγγάρια ANT1 Ορέστης Δελλής Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017-2019 Το Τατουάζ ALPHA Τόνι Νίβεν Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019-2020 Έρωτας Μετά ALPHA Γιώργος Αθανασιάδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2020-2021 Αγγελική ALPHA Μιχάλης Ζάχος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022-2023 Παγιδευμένοι ΑΝΤ1 Δημήτρης Μαρκέτος Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2018 Αιγαίο SOS Πέτρος Βαλάσης

Σε κώμα ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης!

Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος Παράστασης Χώρος
2013-2014 Όλα για τη μητέρα μου Θέατρο Ακροπόλ
2015 Πιαφ Εθνικό Θέατρο
2015-2016 Dogville Θέατρο Ακροπόλ
2019-2020 Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια Θέατρο Βέμπο

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η περιπέτεια που τον οδήγησε σχεδόν σε κώμα
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε μεταξύ άλλων για μία περιπέτεια που είχε στο παρελθόν:

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» ανέφερε ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα
Μεγάλωσε στο Βοτανικό
Είναι Έλληνας ηθοποιός
Έχει ύψος 1,87

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013
Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης.
Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015 συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου της αστυνομικής σειράς 10η εντολή
Τη σεζόν 2015-2016 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ! στο MEGA
Το 2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ANT1, Δίδυμα Φεγγάρια

Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Λεβεντογιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά Το Τατουάζ στον ALPHA
Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνίστησε ως Γιώργος Αθανασιάδης στη σειρά του ALPHA, “Έρωτας Μετά”
Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, “Αγγελική”, ως Μιχάλης Ζάχος
Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2018 στην ταινία “Αιγαίο SOS” πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνος Βλάχο και Ευαγγελία Συριοπούλο
Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις “Όλα για τη μητέρα μου”, “Πιάφ”, “Dogville”, “20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη” , “η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια “

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :