Μιχάλης Μουρούτσος: Πέρασαν 17 χρόνια από τότε που βγήκε χρυσός Ολυμπιονίκης και περιγράφει τα συναισθήματά του

0

Μπορεί να μαθαίνουμε κάποια από τα νέα του Μιχάλη Μουρούτσου, εξαιτίας τη σχέσης του με την Λάουρα Νάργες,όμως ο ίδιος είναι ένας πολύ καλός αθλητής, που μας απασχόλησε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Sydney.

Ο 37χρονος αθλητής που έχει κάνει κι άλλες φορές υπερήφανους, θυμήθηκε σήμερα εκείνη τη σημαντική ημέρα και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, κρατώντας το χρυσό του μετάλλιο και γράφοντας τα εξής συγκινητικά λόγια: «17 χρόνια μετά….και όταν το σκέφτομαι τα συναισθήματα μου είναι τα ίδια. Τόσο έντονα σαν να το ζω σήμερα. Και αν με ρωτάτε, θα ξαναέκανα πάλι όλη την διαδρομή γι’αυτό το μαγικό ταξίδι. Πόσο τυχερός και ευγνώμων είμαι που το έζησα. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όσους πίστεψαν σε εμένα, όσους ένιωσαν υπερήφανοι αλλά και όσους προσπάθησαν να μπουν εμπόδιο σε αυτό που ήθελα να καταφέρω γιατί ακόμα και αυτοί με βοήθησαν.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com