freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Μιχάλης Μυτακίδης (21 Αυγούστου 1967), ευρύτερα γνωστός ως B.D. Foxmoor, είναι Έλληνας ράπερ και μουσικός παραγωγός, μέλος του hip-hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

Βιογραφία
Τα πρώτα χρόνια
Γεννημένος στο Πέραμα του Πειραιά από πατέρα Μικρασιάτη και μητέρα Ψαριανή της Σύρου. Έκανε την πρώτη επαφή του με το rap το 1979 μέσω ενός κομματιού των Sugarhill Gang από τον ραδιοφωνικό σταθμό της αμερικάνικης βάσης και ξεκίνησε να ψάχνει οτιδήποτε είχε σχέση με το rap και το hip hop. Τότε ήταν που υιοθέτησε το ψευδώνυμο Foxmoor. Την περίοδο 1983-1985 φοίτησε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Αναβύσσου. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, για να ανοίξει το 1989 το δικό του εστιατόριο στο Πέραμα ενώ παράλληλα από το 1985 ήταν DJ.

Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

λλες δραστηριότητες
Από το 1993 ο B.D. Foxmoor έχει συμμετάσχει και συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην έκδοση διαφόρων fanzines («Radicalistic», «Ονειρολόγιο», «Praxia»).
Καθιέρωσε το ετήσιο Low Bap Festival από το 1997 που έχει κέντρο τη Δ. Αττική και επεκτείνεται στην επαρχία με ειδικές συναυλίες. Το φεστιβάλ, εκτός από τα live βοηθάει στην επικοινωνία του κοινού με τους Active Member και τα άλλα σχήματα του Low Bap καθώς και στην ενημέρωσή του για την ιστορία του hip-hop, έτσι ώστε να αφομοιώνονται οι κώδικες και να αποβάλλονται τα στερεότυπα. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 7 επίσημα Low Bap Festival, καθώς και πολλά άλλα μικρότερης εμβέλειας στην επαρχία.

Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τον Αύγουστο του 1998 οι Active Member ξεκίνησαν στον Rock FM την ραδιοφωνική εκπομπή «Ονειρολόγιο» που κράτησε 73 συνεχόμενες εκπομπές. Από τον Απρίλιο του 2002 η εκπομπή συνεχίστηκε στον Εν Λευκώ FM με την εκπομπή – σελίδα 74 ώσπου διακόπηκε οριστικά λόγω ιδεολογικών προβλημάτων με το σταθμό, αν και είχε υψηλή ακροαματικότητα, ύστερα από 6 μήνες. Από τις 17 Νοεμβρίου 2003, εκπέμπεται και πάλι η ραδιοφωνική εκπομπή «Ονειρολόγιο» από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ 100,3 FM, όντας επίσης προσβάσιμη μέσω internet σε όλο τον κόσμο.

Το 2000 επιμελήθηκε μαζί με τον Xray και τη Sadahzinia την κυκλοφορία του low bap ντοκυμαντερ που κυκλοφόρησε από την Warner.
Έχει ετοιμάσει το soundtrack μιας ταινίας μεγάλου μήκους με τον τίτλο “Bar”, καθώς και τη μουσική για μια μικρής διάρκειας ταινία με το τίτλο «Το τσιμέντο δε λυπάται». Επίσης, έχουν αναλάβει την μουσική επένδυση της βραβευμένης στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ταινίας «Πες στη Μορφίνη ακόμα τη ψάχνω».

Μαζί με τη low bap κοινότητα ανέλαβε την πρωτοβουλία να φτιαχτεί ο πολιτιστικός σύλλογος «Πράξια». Εκεί διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, συζητήσεις εκθέσεις, προβολές και λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη.
Ο B.D.Foxmoor έχει συμμετάσχει στην κυκλοφορία 120 δισκογραφικών δουλειών από το 1993. Έχει γράψει μουσική και στίχους για περισσότερα απο 1.700 τραγούδια. Έχει εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 1000 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.

Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο B.D.Foxmoor έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλιά με τους στίχους του, Χρέωσε τα στη Φωτιά (2000) και Χρέωσε τα κι αυτά στη Φωτιά (2006). Επισης, έχει κυκλοφορήσει μερικά βιβλία/συλλογές, Από δω κι από κει (2003), Κι όμως ξημέρωσε (2008), Το παρανόμι (2009). Το 2012 κυκλοφόρησε το Βάλσαμο και Δαιμοναριά, με ποιήματα και στίχους. Το 2016 κυκλοφόρησε τo βιβλίο Armarima, από τις εκδόσεις Εντευκτήριο, το οποίο κείμενο είναι ρυθμισμένο σε μια συνεχή πορεία στο χρόνο που φανερώνει πολλές τάσεις και εκδοχές της σύχρονης ποίησης. Το Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησε τα Μικρά Σινιάλα, ένα βιβλίο με αποφθέγματα, και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησε και το δεύτερο μέρος.

Νικόλας Γιατρομανωλάκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Antonella βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαρία Καρλάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται και τον Μιχάλη Μυτακίδη. Το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Active Member» κάνει ένα «ταξίδι» στα 30 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας και μοιράζεται τις εμπειρίες και τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για τη ζωή.

Γιατί υιοθέτησε το ψευδώνυμό «Foxmoor»; Για ποιο λόγο κατηγορεί τους εκπροσώπους του έντεχνου τραγουδιού; Πώς αντιμετώπισε τις κρίσεις πανικού που τον βασάνιζαν για χρόνια; Ο Μιχάλης Μυτακίδης μιλάει, επίσης, με θαυμασμό για τη γυναίκα του Γιολάντα, που στέκεται «βράχος» στο πλευρό του εδώ και 27 χρόνια, για τη δυνατή του σχέση με τα τρία του παιδιά και αφηγείται τη συγκινητική ιστορία με την αγαπημένη του γιαγιά, που στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner