Τάχθηκε υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί

Τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου υποδέχτηκαν σήμερα οι Dot στην εκπομπή τους.

Οι επιτυχημένοι σεναριογράφοι μίλησαν για την πολυετ" />

Hit enter after type your search item

Μιχάλης Ρέππας για δημοσιογράφους: “Δεν γίνεται να αναφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο σε ένα ψώνιο και σε ανθρώπους που έχουν τη λαϊκή ετυμηγορία…”

/
/
img

Τάχθηκε υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί

Τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου υποδέχτηκαν σήμερα οι Dot στην εκπομπή τους.

Οι επιτυχημένοι σεναριογράφοι μίλησαν για την πολυετή συνεργασία τους και τις μεγάλες επιτυχίες που έζησαν με τα εμπνευσμένα έργα τους.

Ο Μιχάλης Ρέππας παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι δεν διαβάζει τις κριτικές που του κάνουν και μάλιστα σχολίασε δηκτικά δημοσιογράφους του χώρου, οι οποίοι απαξιώνουν με τον πιο ευτελιστικό τρόπο ανθρώπους που φέρουν σημαντικές περγαμηνές στον χώρο.

“Ξεκίνησε από τους συναδέλφους ένα πώς να το πω, θράσος να το πω; Επιθετικοί προσδιορισμοί πάρα πολύ σκληροί”.

“Αυτό έχει ξεκινήσει από έγκριτες εφημερίδες και σοβαρά έντυπα… Το κουτσομπολιό, η απαξίωση ανθρώπων. Δεν γίνεται να αναφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο σε ένα ψώνιο που κατάφερε να κάνει μια θεατρική παράσταση ή μια ταινία και σε ανθρώπους που έχουν τη λαϊκή ετυμηγορία”, πρόσθεσε ακόμη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συγκαταλέγει και τον Μάρκο Σεφερλή και τις καυστικές κριτικές που έχει ακούσει κατά καιρούς, παίρνοντας θέση ξεκάθαρα υπέρ του ηθοποιού.

“Είναι ένας άνθρωπος ασκητικός, που κάνει αφοσιωμένα τη δουλειά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δέσει ολόκληρη τη ζωή και την ύπαρξή του με τη δουλειά. Εγώ τουλάχιστον νιώθω αλληλέγγυος, γιατί και μένα η ύπαρξή μου είναι δεμένη με τη δουλειά”, υπογράμμισε.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :