freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μιχάλης Σαράντης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

μητρική γλώσσα Μιχάλης Σαράντης (Ελληνικά)
Γέννηση 1985
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης
Πληροφορίες ασχολίας

Είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο, αλλά δεν το γνώριζε κανείς!

Ιδιότητα Ηθοποιός
Οικογένεια
Αδέλφια Φανή Σαράντη
Ανδριάνα Σαράντη
Ελένη Σαράντη
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις Βραβείο Χορν (2015)

Ο Μιχάλης Σαράντης (Αθήνα, 1985) είναι Έλληνας ηθοποιός. Θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο ταλαντούχα ονόματα στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.[1] Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη.[2]

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε διάφορα επεισόδια στις σειρές 10η εντολή και Ου φονεύσεις.[3] Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες του Σταύρου Τσιώλη, του Βασίλη Κεχαγιά, του Δημήτρη Μπαβέλλα και του Ζαχαρία Μαυροειδή.

Είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μαίρη Μηνά.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Σημειώσεις
2008 Το κλειδί του παραδείσου Τηλεοπτικό ντεμπούτο
2010 Ο πόλεμος των άστρων Επεισόδιο: “Το τρίτο πρόσωπο”
2015 10η εντολή Επεισόδια: “Face…”, “Κάθαρση”, “Καληνύχτα”, “Το χωράφι”
2017 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Κύκλος 4, Επεισόδιο 46
2019 Ου φονεύσεις Επεισόδια: “Viral”, “Μαμά”, “Τρέχα”, “Υπηρέτρια”
2019-2020 Λόγω τιμής Βασικό καστ

2020-2021 Η Φαμίλια Πρωταγωνιστικός ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος
2009 Mesecina
2011 Η πόλη των παιδιών
2012 Παγόβουνο
2013 Love in the end
2017 Γυναίκες που περάσατε από δω
2018 Το μαγικό δέρμα
2019 Απόστρατος
Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος
2006 Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

2008 Όρνιθες
2010 Φρεναπάτη
Συρανό Ντε Μπερζεράκ
2011 Η Αυλή των Θαυμάτων
2012 Του κουτρούλη ο γάμος
Γκόλφω
2013 Κύκλωψ
Φλαντρώ
2014 Ιππόλυτος
Δεκαήμερο
2015 Ο Βυσσινόκηπος
2015-2017 Τα κύματα
2016 Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί

Όρνιθες
Δωδέκατη Νύχτα
2017 Οπερέττα
Μήδεια
2018 Rob
Όρνιθες
Αντιγόνη
2019 Rob
Βρυκόλακες
Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας
2020

Αίας
Οιδίπους

Μιχάλης Σαράντης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη Μηνά…»

Ο ηθοποιός μίλησε για το θέατρο αλλά και τη σχέση του με την πρωταγωνίστρια της «Αγγελικής»

Για το θέατρο, τις νέες του επαγγελματικές δουλειές, τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Φαμίλια» και τη σχέση του με τη Μαίρη Μηνά μίλησε ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο ηθοποιός, που έχει βραβευθεί με τον «Χρυσό σταυρό» του Δημήτρη Χορν, έκανε μία σαφή διάκριση μεταξύ υποκριτικής τέχνης, υποκρισίας αλλά και ανθρώπων που με μία συμμετοχή στο θέατρο θεωρούνται αυτομάτως ηθοποιοί.

Στην ιδιωτική του ζωή δεν του αρέσει η υπέρμετρη έκθεση καθώς όπως τονίζει δεν έγινε ηθοποιός για να τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή μίλησε για την αγαπημένη του Μαίρη Μηνά, επίσης ηθοποιό που απολαμβάνουμε στη σειρά «Αγγελική» στον ομώνυμο ρόλο, και το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

«Την προσέχω τη Μαίρη, τη χαίρομαι και την αγαπάω και την καμαρώνω».

«Κάπως οι άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη – γιατί είμαι ερωτευμένος με τη Μαίρη πολύ – δεν ξέρεις από πού σου έρχεται το χαστούκι».

Ανοιχτός δήλωσε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner