Μικρούτσικος: Κι άλλος ΘΡΗΝΟΣ για τον Ανδρέα! “Αδερφή μου! Κάνε μου μια τελευταία χάρη…”
Ο γλυκύτατος υπερταλαντούχος πολυπράγμων άνθρωπος που τόσο έχουν επεναίσει και τόσο έχο χτυπηθεί από ατυχίες τα τελευταία χρόνια, δέχτηκε έναν ακόμα χαμό!
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περήφανα και αισθηματικά, δέχεται το χτύπημα της μοίρας και απευθύνη δημόσιο χαιρετισμό.
Η Ειρήνη Ιγγλέση «έφυγε» στα 76 της χρόνια ύστερα από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.
Πριν από λίγες ώρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφραστεί δημόσια για την πρώτη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου ραγίζοντας καρδιές με το αντίο του. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε, μάλιστα, να ζητήσει από την Ειρήνη Ιγγλέση να…. «στήσουν με τον Γιώργο, τον αδελφό του Θάνο αλλά και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δημητριάδη την μπαλάντα του ξεσηκωμού»!
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
«Ειρηνούλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στη παράσταση του Γ.Μιχαηλιδη, Φουεντε Οβεχουνα ,που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαίρη. Είχες αποχωρίσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για το χαμό της αδελφής σου Σεσίλ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΜΑΣ FLEX-ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΛΟΣΜΙΛΕΜΕΝΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΗΣ
«Σε γνώρισα μετά σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας Σεσίλ και Κωνσταντίνα σαν μούσα των ταινιών του Π. Βουλγαρη. Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια όποτε κανε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργ,ο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμού σκηνή από το Φουεντε Οβεχουνα στο θέατρο ο Παράδεισος» πρόσθεσε.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
