freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου: ”Ήταν πολύ επώδυνη η επέμβαση που έπρεπε να κάνω.” «Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ”ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΛΙΑ, ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.”

Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί έιχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;

Κατερίνα Καραβάτου: Δύσκολες ώρες για την κατάσταση της υγείας της!

Φοβόσουν ότι ίσως να μη γινόσουν μητέρα;

Πριν γνωρίσω τον Κρατερό, θεωρούσα ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ παιδί. Έλεγα ότι «υπάρχουν άνθρωποι που στη ζωή τους δεν γίνονται γονείς». Όταν βρεθήκαμε με τον Κρατερό, καταλάβαμε ότι θέλαμε πολύ, να τολμήσουμε, αυτό το βήμα και μάλιστα γρήγορα,-όπως κι έγινε…

Κατερίνα Καραβάτου: Τι ΑΠΑΝΤΑ για το …διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη!

Όσο για το στρες την περίοδο της εγκυμοσύνης είπε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Εγώ έχω ψυχοσωματικά. Αυτή η ιστορία, είχε να κάνει κυρίως με τις ορμόνες μου, Ακολουθούσα μια θεραπεία αγωγής επί μήνες. Όμως, δεν έχασα το κουράγιο μου. Είπα «θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε» Αν τα πράγματα δεν έρχονταν φυσιολογικά, ενδεχομένως θα έμπαινα στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης».

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε [βίντεο]

Η γνωστή παρουσιάστρια, εδώ και μέρες, απουσίαζε από την τηλεοπτική εκπομπή της, αφού είχε κάποια περιπέτεια υγείας, αλλά σήμερα επέστρεψε στον αέρα, μόνο που τώρα απουσίαζε από το πλευρό της ο σύζυγός της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης και είπε αρχικά «Ναι, είμαι εδώ!», ενώ όταν έπεσαν οι τίτλοι για την αντίστροφη μέτρηση, είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης εδώ σήμερα…

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί. Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς….

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΕΡΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την απουσία του Κρατερού.

«Ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ. Τον ξεθεώσατε και του είπα να πάρει ένα ρεπό. Θα είναι και ο Κρατερός Κατσούλης, όλα καλά θα είναι…», είπε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner