Με ομιλία στο Όρος Ράσμορ συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, παραμονή της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου, έστειλε μήνυμα για μία «περήφανη» και «ισχυρή» Αμερική.

«Θα πούμε την αλήθ" />

Hit enter after type your search item

Μήνυμα Τραμπ από το Όρος Ράσμορ για μία «περήφανη» και «ισχυρή» Αμερική – –

/
/
img

Με ομιλία στο Όρος Ράσμορ συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, παραμονή της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου, έστειλε μήνυμα για μία «περήφανη» και «ισχυρή» Αμερική.

«Θα πούμε την αλήθεια όπως είναι, χωρίς να απολογούμαστε: Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η πιο δίκαιη και η πιο εξαιρετική που έχει υπάρξει ποτέ στη Γη», είπε ο Τραμπ, με τον κόσμο που έδωσε το παρών να φωνάζει μεταξύ άλλων συνθημάτων: «Τέσσερα ακόμα χρόνια».

Ο Τραμπ επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στις διαδηλώσεις κατά των φυλετικών διακρίσεων, κάνοντας λόγο για μια εκστρατεία που έχει στόχο να εξαλείψει την Ιστορία μας, να δυσφημίσει τους ήρωές μας, να διαγράψει τις αξίες μας και να κάνει κατήχηση στα παιδιά μας», ενώ δεν είπε τίποτα για την πανδημία του κορονοϊού.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε σύμφωνα με εκτιμήσεις 7.500 ανθρώπους, στους οποίους είχαν διατεθεί μάσκες αλλά οι περισσότεροι δεν τις φορούσαν. Ο Τραμπ έχει πραγματοποιήσει τρεις δημόσιες εκδηλώσεις που έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες υποστηρικτές του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, παρά τις προειδοποιήσεις από αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που καλούν τους Αμερικανούς να αποφύγουν τις μεγάλες συναθροίσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19. Χθες, επτά αμερικανικές πολιτείες κατέγραψαν αριθμό-ρεκόρ νέων κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ο ιός έχει εισβάλει και στο στενό περιβάλλον του Τραμπ. Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας και φίλη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε θετική στον ιό στη Νότια Ντακότα πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση στο όρος Ράσμορ, σύμφωνα με πηγή με γνώση του θέματος. Ο ίδιος ο Τραμπ Τζούνιορ ήταν αρνητικός, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :