ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: Έγραφαν «γυαλιά όρασης και φακοί με 29 ευρώ» και μου ζήτησαν 150! (replay)

0

Όταν μπήκα, ζήτησα αμέσως να δω την προσφορά. Με πήγαν όμως σε σκελετούς γυαλιών που είχαν αστρονομικές τιμές. Ζήτησα δεύτερη φορά να μου δείξουν τις προσφορές. Ήταν σε μια γωνιά που δεν έπεφτε το μάτι σου με τίποτα.

Διάλεξα τον λιγότερο άσχημο, αφού ήθελα να κάνω τη δουλειά μου και όχι πασαρέλα και τον έδωσα στην πωλήτρια για να παραγγείλω και τους φακούς. Μου ζήτησε να περιμένω για να μ’ ενημερώσει. Τελικά έφυγα μετά από πέντάλεπτο, ξέροντας πως η προσφορά, απλά, δεν υπάρχει. Με το που ζητάς τους φακούς, σου λένε πως δεν έχουν τους συγκεκριμένους, γιατί δήθεν, δεν διαθέτουν αντιχαρακτική επίστρωση, δεν έχουν λέπτινση. Ας επιμένεις εσύ πως θέλεις τους απλούς. Δεν στους δίνουν επειδή είναι πολύ …απλοί και δεν θα σε ικανοποιεί η ποιότητα.

Δες την ιστορία σου δημοσιευμένη στο freegossip! Γράψε όσα σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου. Αν έχεις και φωτογραφίες, ακόμα καλύτερα.

Στείλε τα στο mail freegossip.gr@gmail.com. Θα τη δημοσιεύουμε με την ελπίδα ν’ακούσεις ιδέες προτάσεις, ν’ανταλλάξεις απόψεις και στο τέλος, να βρεις τη λύση με τη συμμετοχή των αναγνωστών μας!
Στο ίνσταγκραμ θα μας βρείτε  στο https://www.instagram.com/freegossip.gr/  και στο https://www.instagram.com/manolis_mavromoustakakis/

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!