ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: Ν’ αγοράσω το S8 από σκρουτζομάγαζο ή δεν με καλύτπει η εγγύηση;

1

Έχω κρατήσει την κάρτα μου άδεια για το λόγο αυτό. Εδώ και μήνα, τα γνωστά μαγαζιά το δίνουν με 130 ευρώ έκτπωση, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με την τιμή στο ίνερνετ. Το δίνουν τώρα στα 575, αλλά τώχαν φτάσει και κάτω από 550. κακώς δεν το πήρα, γιατί νόμιζα θα πέσει κι άλλο. Η διαφορά με τα μαγαζιά είναι τεράστια. Μήπως δεν ισχύει τελικά η εγγύηση; Μου είπαν από κατάστημα που τηλεφώνησα, πως ισχύει για δύο χρόνια κανονικότατα από τη στιγμή που υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία. Πολλοί γνωστοί μου έχουν αγοράσει, μόνο που δεν χρειάστηκαν την εγγύηση. εμένα δεν με παίρνει για πειράματα. Ξέρετε κάτι; Έχετε αγοράσει εσείς από σκρουτζ;

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. εργαζ στο άρθρο

    Το skroutz απλά σε μεταφέρει σε σελίδες καταστημάτων που συνεργάζονται μαζί του. Στην ουσία εσύ αγοράζεις από το κατάστημα που κάνει την προσφορά στο skroutz. Αρα θα πρέπει να δεις αν είναι αξιόπιστο το κατάστημα συνεργασίας και να επικοινωνήσεις μαζί τους για παραπάνω διευκρινήσεις. Επιπλέον στα περισσότερα από αυτά έχει αξιολογήσεις χρηστών και σχόλια (πατάς πάνω στα αστεράκια της αξιολογησης του καταστήματος για σχόλια για τον πωλητή και πάνω στα αστεράκια του προιόντων για σχόλια που αφορούν σ΄αυτό που θέλεις να αγοράσεις) Διαβάζεις λοιπόν τα σχόλια (και για το κατάστημα, και για το προιόν) και αποφασίζεις.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com