ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: Να το στείλω δημόσιο ή ιδιωτικό νηπιαγωγείο; (replay)

0

Δεν ήθελα να στείλω το μικρό μου προνήπιο ή βρεβονηπιακό, για πολλούς λόγους. Ένας αυτούς ήταν ο φόβος μου να πέσει τόσο νωρίς στην κοινωνικοποίηση και να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του μακριά μου. Αφήστε που αντιμετωπίζονται τα παιδιά με τις διαθέσεις και το χαρακτήρα του κάθε παιδαγωγού.Της φίλης μου είναι αγρίμι. Τώρα που πρέπει να πάμε όμως στο νηπιαγωγείο, ψάχνω και βλέπω πως τα φτηνά ιδιωτικά έχουν πολλά παιδιά σε κάθε τάξη, άρα όπως το δημόσιο. Τα πιο ακριβά, έχουν κι αυτά πολλά παιδιά. Απλώς, αντί για 25 μπορεί να χουν 17. φοβάμαι που στο δημόσιο απ ότι ακούω δεν ελέγχονται οι δάσκαλοι. Καταλαβαίνω μάλιστα πως σε αντίθεση με το δημόσιο, στο ιδιωτικό, δεν τα κρατάει μία δασκάλα μέχρι να σχολάσουν, αλλά κάνουν δραστηριότητες με διαφορετικές παιδαγωγούς. Στο δημόσιο δεν κάνουν τιποτα άλλο από το να ζωγραφίζουν στην τάξη για να κ’αθονται ήσυχα και να βγαίνουν διάλλειμα. Έχει κάποιος δοκιμάσει και τις δύο περιτπώσεις;

Δες την ιστορία σου δημοσιευμένη στο freegossip! Γράψε όσα σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου. Αν έχεις και φωτογραφίες, ακόμα καλύτερα.

Στείλε τα στο mail freegossip.gr@gmail.com. Θα τη δημοσιεύουμε με την ελπίδα ν’ακούσεις ιδέες προτάσεις, ν’ανταλλάξεις απόψεις και στο τέλος, να βρεις τη λύση με τη συμμετοχή των αναγνωστών μας!
Στο ίνσταγκραμ θα μας βρείτε  στο https://www.instagram.com/freegossip.gr/  και στο https://www.instagram.com/manolis_mavromoustakakis/

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!