“Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο”

“Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ δυνατή”.
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά κυρίως για τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
«Θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις μας με την Δέσποινα Βανδή έως τα τέλη του Δεκέμβρη», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και αποκάλτψε:
«Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε κάποιες δύσκολες στιγμές τους. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι το κάνω πάντα, αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω ότι αυτό κάνει η Δέσποινα Βανδή τώρα και το χαίρομαι πολύ.
Μου είχε πει ότι θα γίνει η ανακοίνωση, ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρετε, η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα κι έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Ήμασταν όλοι οι φίλοι της, ο στενός κύκλος, από κοντά αλλά και μακριά, παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Νομίζω είναι πολύ δυνατή και δεν χρειάζεται κάτι άλλο, χρειάζεται μόνο αγάπη.

Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή».

https://freegossip.gr/