Μουρατίδης – Παπαχαραλάμπους: Το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ! Τι λέει ο ηθοποιός για τον…χωρισμό τους

Μουρατίδης - Παπαχαραλάμπους: Το...ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ! Τι λέει ο ηθοποιός για τον...χωρισμό τους

Μουρατίδης – Παπαχαραλάμπους: Το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ! Τι λέει ο ηθοποιός για τον…χωρισμό τους. Χαμός στο άκουσμα του χωρισμού των δύο αγαπημένων ηθοποιών που εδώ και χρόνια τους έχουμε εικόνα, πάντα μαζί. Πάντα αγαπημένο ζευγάρι. Σύμφωνα με την στάση τους τώρα, τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο, μιας κια φαινόταν από τις αντιδράσεις τους και όσο μπορούσαμε να τις…ψυχολογήσουμε, ότι η καθημερινότητα έκανε την ζημιά της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον πασίγνωστο ηθοποιό: “Ουρούσε στον νιπτήρα μου…”

Όμως οι δύο τους έδωσαν άλλη εικόνα – απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν, χωρίς όμως να το κάνουν και με τόσο ένθερμο – κατά την άποψη μας τρόπο!

Τελικά, χωρίζουν ή όχι; Χωρίζουν αλλά κρατιούνται  ή βγήκε από σενάριο φαντασίας το στόρι; Πως προέκυψε η είδηση, γιατί δεν αμφισβητήθηκε εξ’ αρχής; ΠΟιοι οι λόγοι που οδήγησαν στο σημείο αυτό; Τον…χωρισμό, όχι μόνο δεν επιβεβαίωσαν μέχρις στιγμής οι δύο τους, αλλά διαψεύστηκε από τον Φάνη Μουρατίδη.

Στο παρελθόν έχουν μοιραστεί αρκετά από την προσωπική τους ζωή,αλλά όχι τόσα πολλά…Τι έγινε ξαφνικά; Πως πάρθηκε αυτή η..απόφαση; Η αλήθεια είναι πως θεωρήθηκε δεδομένη η είδηση επειδή μέχρι στιγμής, δεν ακούγονταν συχνά τέτοιες φήμες για το ζευγάρι που μετρά πολλά χρόνια γάμου.

“ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ. ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΩΡΑ”

Δεν έδιναν ποτέ δικαίωματα, δεν έκαναν συχνά κοινές εμφανίσεις, δεν έδιναν – εκτός μίας – κοινές συνεντεύξεις!

Τώρα λοιπόν, λίγο καιρό μετά τις καταγγελίες που έκανε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον Πέτρο Φιλλιπίδη, έσκασε και η…είδηση του χωρισμού της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Τόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί»

Άσχετα έαν υπήρξε φωτιά για να προκύψει και ο…καπνός, σημασία έχει αυτή την στιγμή, πως ο Φάνης Μουρατίδης και διαψεύδει τον χωρισμό και σημειώνει πως δεν μπάινει στην Λογική ν’ απαντά (απάντησε όμως) και πως να συμβεί κάτι τέτοιο, πεειδή υπάρχουν παιδιά και δεν θέλει να τα επιβαρύνει με την παραφιλογία που θ’ άκούγεται, θα ενημερώσουν τον τύπο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!

Τι έγινε μετά τις φήμες:

Συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί πρώτη φορά σε ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Αρχικά αναφέρθηκε στο πώς είναι να δουλεύεις στον ίδιο χώρο με την σύζυγο σου: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο.

ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική.

Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”.

Στην συνέχεια μίλησε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει: “Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν.”, και έδωσε ένα τέλος στα σενάρια, εξηγώντας:

“ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (Σ.Σ. ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ) ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό.

Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.
 

Γράψτε ένα σχόλιο