freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μουτσινάς – Συνατσάκη: ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Πότε φέρνει στο κόσμο το μωρό του Νίκου! Το ζευγάρι και με τη..βούλα πια έχει φροντίσει για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχει φροντίσει ώστε η κοινή ζωή τους να είναι απόλυτα ρυθμισμένη και φροντισμένη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Από την μέρα που έγινε γνωστή ή σύναψη συμφώνου συμβίωσης, δεν υπάρχει κάτι που ο Νίκος Μουτσινας τουλάχιστον δεν μας έχει μέσω των συνεντεύξεων του να γνωρίζουμε!

Μας έχει ενημερώσει για όλα! Δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα ακούγοντας την είδηση της εγκυμοσύνης.

Η Κάτια Ταραμπάνκο εισέβαλε ξαφνικά στο Καλό μεσημεράκι – Άναυδος ο Μουτσινάς

Από την στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στο παρελθόν πάμπολλες φορές εξηγώντας την πρόθεση του ν’ αποκτήσει παιδί, όπως και στο κατά πόσο τον απασχολούσε αυτό, τώρα που το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη έγινε γνωστό, έγιναν ξεκάθαρα και τα σχέδια – όνειρα του ζευγαριού!

Με το καλό!

Δηλαδή, από την στιγμή που ο Νίνος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη είναι ξεκάθαρο πως έγινε για το μοναδικό λόγο που ο ίδιος μας έχει πολλέ φορές αποκαλύψει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία:

Η απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Μαίρη Συνατσάκη, σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα θα φέρει στον κόσμο το παιδί του υπερταλαντουχου ηθοποιού και παρουσιαστή!

Το αν είναι έγκυος ήδη, φυσικά και δεν μπορούμε να το πούμε.

Οι πληροφορίες μας το λένε ξεκάθαρα βέβαια. Μπορούμε όμως να πούμε ότι ο σκοπός αυτός είναι ο κύριος για το ζευγάρι!

…συνεχίζεται!

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το συμφωνο συμβίωσης! Ο Νίκος Μουτσινάς παρέμεινε «σιωπηλός»

Νίκος Μουτσινάς: Η Βάνια έχασε το μικρόφωνο και έγινε Καλό Μεσημεράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ;

Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΟΣ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος παίρνοντας σαφή, υποστηρικτική θέση προς τους δύο παρουσιαστές.

Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ – Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ:

«ΔΥΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα.

Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.

Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά».

Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα.

Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές.

Νίκος Μουτσινάς – Η Υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων μιλά για τις προϋποθέσεις υιοθεσίας και την επικοινωνία τους

Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα.

ΔΙΟΤΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟ, Η ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΧΑΪΔΕΥΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ» ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ.

Διαβάστε επίσης: Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη Παρασκευή για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη και, αναμφίβολα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στο τέλος της πρώτης ώρας της εκπομπής, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εισέβαλε στο πλατό και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο J2US, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του στη… «Βάνια».

Στο τέλος της συνέντευξης τους, ο παρουσιαστής είπε στον Νάσο να φύγει με τη «Βάνια», ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στο πλατό.
«Και στα δικά μας!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η έκφραση στο βλέμμα του έλεγε πολλά…

ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΓΓΑΜΟ.

Διαβάστε σίγουρα: Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από την εφημερίδα Espresso.

Οι δύο κολλητοί φίλοι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» να επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί (δες εδώ παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία ενός παιδιού)

Δεν είναι τυχαίο πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξαν ο ένας τον άλλο γι’ αυτήν την επιλογή τους.

Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και τώρα πια οι δεσμοί τους είναι οικογενειακοί.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ «ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ALPHA. Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ.

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στον «αέρα», και μπορεί η εκπομπή να σταμάτησε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τους επηρέασε.

Η επαγγελματική τους σχέση είχε εξελιχθεί σε φιλική.

ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ –ΑΣΤΕΙΕΣ- ΠΟΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INSTAGRAM. «ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΗΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΣΤΕΡΙ

Μουτσινάς - Συνατσάκη: ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Πότε φέρνει στο κόσμο το μωρό του ΝίκουΑ.

Χρόνια Πολλά Νικόλα!» είχε γράψει στα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά το 2019 η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για εκείνη.

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ AFTER DARK ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΣΑΚΩΜΟ ΤΟΥΣ…

 

Αναπόσπαστα μέλη της παρέας του Νίκου και της Μαίρης είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Fipster.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης αναμφίβολα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν αυτό που πραγματικά ήθελαν και είναι πια -και με τη βούλα- οικογένεια.

Γιατί, όπως λένε, οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε… Και ο Νίκος επέλεξε τη Μαίρη και η Μαίρη τον Νίκο…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner