Μουτσινάς – Συνατσάκη: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ!!!

Μουτσινάς – Συνατσάκη: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ!!! Έναν περίπου χρόνο μετά τα χαρμόσυνα νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω όλων των καναλιών και του τύπου γενικότερα, οι πληροφορίες θέλουν το Νίκο Μουτσινάς και την Μαίρη Συνατσάκη να κάνουν το επόμενο βήμα.

 

Μην ξεχνάτε πως ο παρουσιαστής έχει εκδηλώσει πολλές φορές την απογοήτευση του – για την χρονοβόρα και με πολλά εμπόδια όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει στις συνεντεύξεις του – διαδικασία υιοθεσίας.

Το παιδί το θέλει εδώ και πολύ καιρό, η ιδέα έχει κατασταλάξει μέσα του και ουσιαστικά αποτελεί σκοπό ζωής σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του!

 

Πως προχώρησε όμως η κατάσταση μετά την είδηση πως Νίκος Μουτσινα΄ς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και μάλιστα οι λετπομέρριες δεν ήταν λίγες σε ότι αφορά όσα ειπώθηκαν χωρίς καμμία διάψευση από εκπομπές. Όπως εκείνη της Τατιάνας Στεφανίδου για παράδειγμα. Ή η άλλη με την Σίσσυ Χρηστίδου…

 

Τώρα πια, έναν χρόνο μετά, αν αληθεύουν όσ αακούγονται, ο Νίκος Μουτσινα΄ς είναι στην τελική ευθεία για την απόκτηση παιδιού με την Μαίρη Συνατσάκη…

 

Η συνέχεια σε λίγο…

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η αποκάλυψη έγινε εκείνη την Πέμπτη τουΙανουαρίου που μας πέρασε, από την εφημερίδα Espresso.

 

Την είδηση επιβεβαίωσαν από τον Δήμο Χαλανδρίου, όπως μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής T-live.

Πολλές φορές ο Νίκος Μουτσινάς είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί (δες εδώ την εξομολόγησή του στο Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος) και αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο που οι δύο κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Νίκος Μουτσινάς: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ οταν ζύγιζε 100+ κιλά

Στο T-Live φιλοξενήθηκαν η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου. Η κυρία Ανάσογλου εξήγησε τις προϋποθέσεις της υιοθεσίας και αν τελικά παίζει ρόλο ένα σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η κυρία Αργυρίου αναφέρθηκε στην κοινωνική διάσταση του θέματος.

Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα”