Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για την επιστροφή σταδιακά και με προφυλάξεις στην καθημερινότητά μας η Μπέσσυ Μάλφα με ένα κείμενό της στο facebook, δημοσιοποίησε τις σκέψεις της για το μέλλον των καλλιτεχνών στην Ελλάδα και τόνισε πως η πολιτεία αγνόησε τους καλ" />

Hit enter after type your search item

Mπέσσυ Μάλφα: Προβληματισμένη για το μέλλον- “Γιατί η πολιτεία αγνοεί την ύπαρξη των καλλιτεχνών”;

/
/
img

Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για την επιστροφή σταδιακά και με προφυλάξεις στην καθημερινότητά μας η Μπέσσυ Μάλφα με ένα κείμενό της στο facebook, δημοσιοποίησε τις σκέψεις της για το μέλλον των καλλιτεχνών στην Ελλάδα και τόνισε πως η πολιτεία αγνόησε τους καλλιτέχνες .»Η εκκλησία πάλεψε για το δικαίωμα των πιστών της να εκκλησιάζονται με τις απαραίτητες προφυλάξεις.Το εκκλησίασμα των καλλιτεχνών δεν αναφέρθηκε.Παραξενο! Απίθανο!Κι όμως»…. έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Διάβασε όσα έγραψε:

Τόσο καιρό δεν έχω μιλήσει, ούτε στα μέσα ούτε έχω πει πως περνάω τις μέρες μου ούτε τι σκέφτομαι,ούτε γιατί το σκέφτομαι, και συνεχίζω να σκέφτομαι ασταμάτητα.Να αναλύσω να καταλάβω να συμπεράνω,να καταλήξω να αποφασίσω,να εκφραστω τέλος πάντων.
Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι πώς στην χώρα που γέννησε το θέατρο το διάλογο,την φιλοσοφία την δημοκρατία,τα μαθηματικά,την ιατρική και όλα όσα γνωρίζουμε όλοι μας,δεν αγωνίζεται για την πνευματικότητα,τον νου, και την ψυχή των πολιτών της.Δεν είμαστε όντα που απλώς καλωπιζομαστε,καταναλώνουμε και εν τέλει αφοδευουμε.Ειμαστε σκεπτόμενοι και έτσι υπάρχουμε.

Γιατι η πολιτεία αγνοεί την ύπαρξη των καλλιτεχνών- πνευματικών ανθρώπων της χώρας?Η ίαση της ψυχής δεν μας ενδιαφέρει?Η καθαρση της δεν μας ενδιαφέρει?Η αγωγή της ψυχής,η ψυχαγωγία δεν μας ενδιαφέρει?Δεν άκουσα παρά μόνο την φράση ότι κρίνεται απίθανο να υπάρξουν εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι.Η εκκλησία πάλεψε για το δικαίωμα των πιστών της να εκκλησιάζονται με τις απαραίτητες προφυλάξεις.Το εκκλησίασμα των καλλιτεχνών δεν αναφέρθηκε.Παραξενο! Απίθανο!Κι όμως….

5 Comments

  1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς ΕΣΥ. ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΨΩΝΙΟ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ . ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

  2. κυρια δεν ενημερωνεστε εσεις; Το να πάει καποιος σε μια κλειστη αίθουσα θεάτρου για 1,5 ώρα είναι επικυνδυνο. Δε σας νοιαζει αν καποιος έρθει στο θέατρο και νοσήσει βαρια; Το ίδιο γινεται σε γυμναστηρια που εκει φροντιζουν για την ίαση του σωματος.
    Το ίδιο με την Ραντου “νιωθω ότι απαγορευόμαι ως ειδος”!!! Τόση εγωπάθεια! Σιγα κυρίες μου δεν περιστρέφεται ο κοσμος γύρω από εσας, ούτε κανεις σας πολεμάει.
    Δεν έχετε καταλαβει τον κινδυνο; Ε πηγαιντε σε ένα ανοιχτο χωρο και κανετε θέατρο

    • ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς ΕΣΥ. ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΨΩΝΙΟ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ . ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :