Hit enter after type your search item
img

Μπέζος: Ο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ που ΕΦΑΓΕ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ πως ηθοποιός σημαίνει ΦΩΣ!

/
/

Όταν τους ρωτάς για κάτι άλλο από τη δουλειά τους, τα παίρνουν γιατί “θέλουν να μιλούν μόνο για τη δουλειά τους!”, Όταν όμως τους παίρνεις συνέντευξη για τη δουλειά τους, μιλάνε για όλα τα άλλα, εκτός απ’ αυτή! Πιο εγωιστικά, εγωπαθή άτομα και με τσάμπα υπεροψία, από τους Έλληνες ηθοποιούς, δεν υπάρχουν. Στο Hollywwod φαίνονται πιο προσγειωμένοι!

Όλα αυτά τα χρόνια εκτίθονται. Βλέπω μονάχα ηθοποιούς αδικημένους, στραβωμένους. Έχεις δει το Μπέζο ας πούμε να γελάει σε μία συνέντευξη του; Τον έχεις σαν εικόνα έτσι στο μυαλό σου;

Επειδή κάποιος το κανε στιχάκι; Τι λες καλέ που ηθοποιός σημαίνει φως! Γιατί; Σημαίνει “φως”, επειδή κάποιος ήθελε να το παρουσιάσει έτσι και κάποιοι βολευόντουσαν με το…διαφημιστικό; Έχει καμία σχέση με φως ο ηθοποιός; Ή μήπως ο Μπέζος; Μια μαυρίλα, μια μιζέρια! Πιο κριτικός στην κριτική του από τους κριτικούς, βγαίνει και κρίνει και άλλα επαγγέλματα! Για δες το λοιπόν – όχι από την άλλη μεριά, αλλά όπως ακριβώς είναι: Μήπως είναι απλά διασκεδαστής ο Μπέζος και οι άλλοι; Καθόλου κακό!

Δουλειά είναι κι αυτή, αλλά τις μπούρδες περί…φωτός, να της πούνε αλλού. Είναι μια δουλειά όπως οι άλλες. Όλες οι άλλες. Για να υπάρχουν,σε κάτι χρησιμεύουν.

Αν κάνει τέχνη ο ηθοποιός; Βεβαίως και κάνει. Και ο τσαγκάρης κάνει και ο ράφτης κάνει και η μανικιουρίστα κάνει και η κομμώτρια κάνει! Όλοι κάτι πουλάνε. Δεν βγαίνουν όμως να μας διδάξουν διανόηση, ούτε να μας μαλώσουν! Έλα τώρα που θα μου πεις πως λέω βλακείες, επειδή εκείνων η δουλειά τους δεν είναι να δίνουν συνεντεύξεις αλλά του Μπέζου είναι.

Ξέρεις ποια είναι η δουλειά του; Να μιλά για τη δουλειά του αν θέλει. Δηλαδή, άλλο κι αυτό με τους …διάσημους που σας ξεφεύγει: Όταν τους ρωτάς για κάτι άλλο από τη δουλειά τους, τα παίρνουν γιατί “θέλουν να μιλούν για τη δουλειά τους!”, Όταν όμως τους παίρνεις συνέντευξη για τη δουλειά τους, μιλάνε για όλα τα άλλα, εκτός απ’ αυτή!

Και που είστε! Μη μου πείτε πως οι ηθοποιοί, επειδή μπορεί να παίξουν έργα διάσημων συγγραφέων, έγιναν και περισσότερο διανοούμενοι από μας! Κι αν έγιναν, θα πρέπει να το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ με κάθε τους εμφάνιση. Μέχρι πότε θα τους δικαιολογούμε τα..νεύρα; Που τους προκύπτει τελικά και κάθε πότε τους βγαίνει αυτή η… γνώση σπουδαίων κειμένων; Να το ξέρουμε και μεις ρε παιδιά!

Σε τι τους βοήθησε αυτή η γνώση που εμείς δεν έχουμε; Σε τι τους έκανε καλύτερους;  Πως φαίνεται ότι κάτι τους έμαθε; Που; Στις συνεντεύξεις τους; Εκεί που μιλούν σαν την μονίμως στραβωμένη με όλα γειτόνισσα που άλλο  από το κράξιμο δεν έχει;

Είναι στραβωμένοι με τα πάντα και βγαίνουν μόνο για να κρίνουν τα πάντα! Οι ηθοποιοί και ο Μπέζος κυρίως, είναι ΑΝΑΓΩΓΟΙ με τους δημοσιογράφους,  αλλά στην πραγματικότητα, είναι ανάγωγοι και αχάριστοι απέναντι στο κοινό τους.

 

6 Comments

  1. δεν φταίνε αυτοί. φταίνε οι μαλάκες που αποθεώνουν τις μέτριες δουλειές και το μέτριο ταλέντο, του κάθε “τίποτα”.
    Υ.Γ. Χέσε με ρε ΜΜ, που είδες τα γρήγορα σχόλια;;;

  2. Ηθοποιός σημαίνει φως ίσως μόνο για παλιούς ηθοποιούς όπως ήταν η Παξινού για παράδειγμα. Για να ανταπεξέλθουν στις παραστάσεις τους μελετούσαν μήνες ολόκληρους ήταν άνθρωποι μορφωμένοι και καλλιεργημένοι. Στη δημόσια εικόνα τους επίσης ήταν φειδωλοί και δεν προκαλούσαν σκάνδαλα. Τώρα ηθοποιοί είναι κάθε πορνίδιο και κάθε γκεουλας που βγάζει μια δραματική σχολή του κ..λου ή ακόμα χειρότερο κάποιος από ριάλιτι. Κακαρίζουν στα θέτρα σαν τις κότες η βγάζουν στήθος για να κάνουν εντύπωση.

  3. Καλά το πας Μανόλο. Σε λίγο θα είσαι ένας από εμας. Συμφωνώ για την μόνιμη ξυνιλα του Μπέζου αλλά τις περισσότερες φορές λέει αλήθειες. Οι αλήθειες συνήθως πονάνε…..

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :