ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ από Sin Boy: ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τη δισκογραφική του ακόμα και για το ΘΑΝΑΤΟ του Παντελίδη

Το…φαινόμενο ναυαγεί έτσι ξαφνικά όπως ανέτειλε; O Sin Boy ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας, υποθέτουμε, επειδή κάποιοι τον έκαναν γνωστό, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να του βγάλουν τραγούδια και να τα “σπρώξουν” στα μ.μ.ε. Αλλιώς, τα τραγούδια, ξέρετε, από μόνα τους δεν παίζουν να τ’ ακούσετε. Τα επιλέγουν οι σταθμοί και αυτό σημαίνει χρήματα!.

O Sin Boy νωρίς – νωρίς φαίνεται “πλακώθηκε” και μάλιστα χοντρά με την εταιρεία του και έκανε το πρωτότυπο να βγει και να τους καταγγέλει με χοντρά υπονοούμενα! Που στην ουσία δεν είναι καν υπονοούμενα. Είναι ευθύ το “κατηγορώ”. Δεν ξέρουμε πως πέρασε σχετικά στα ψιλά και πως δεν το “ακουμπάνε” στους σχετικούς τίτλους το θέμα. Σαν να μη διάβασαν τι έγραψε στα σόσιαλ ο Sin Boy ή σαν να κάνουν πως δεν διάβασαν. Κάνουν όμως αναφορά, και αφήνουν τον κόσμο να κάτσει να διαβάσει για να καταλάβει πόσο και με ποιους τα χει πάρει ο Sin Boy. Μόνο που τότε χάνεις την είδηση…

Δεν θα πάρουμε θέση για τα λεγόμενα του, επειδή δεν ξέρουμε ούτε τον ίδιο καλά, ούτε για όσα γράφει. Θα πάρουμε θέση όμως για όσα δεν βλέπουν οι συνάδελφοι, είτε επειδή απλά βαριούνται να διαβάσουν τι γράφει ο Sin Boy, είτε επειδή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι γράφει!

Γράφει λοιπόν όπως θα διαπιστώσετε, για τις ΦΗΜΕΣ εναντίον του ο Sin Boy που έχουν προφανώς φτάσει στα’ αφτιά του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ γράφει για το…ΣΥΣΤΗΜΑ (που μάλλον ήρθε ήδη σε επαφή του για να έχει τόσο θυμό) και το οπίο ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ πως …ΣΚΟΤΩΣΕ τον Παντελίδη. Επίσης κάνει χιούμορ με ανθρώπους όπως ο Αντετονκούμπο που ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ όλες τις διαφημίσεις…

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Sin Boy ή αλλιώς Lil Jesus, όπως ανακοίνωσε ότι θέλει να λέγεται από εδώ και πέρα,…

…έχει κάνει όλη τη χώρα να μιλάει για εκείνον. Η ανακοίνωση της αλλαγής του ονόματός του, η αναφορά στους Illuminati αλλά και τα ασεβή σχόλια για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, από ότι φαίνεται ήταν μόνο η αρχή.

Ο δημοφιλής ράπερ Sin Boy που έκανε πάταγο φέτος με το τραγούδι «Mama?» συνέχισε τις δεκάδες αναρτήσεις στα «InstaStories» του, κάνοντας περισσότερες αποκαλύψεις για τους Illuminati και ξεσπώντας κατά των δημοσιογράφων που «παρερμήνευσαν» τα λόγια του. Παράλληλα, ο Sin Boy δεν δίστασε να κάνει νέα προκλητικά σχόλια για τον Παντελή Παντελίδη αλλά και να μιλήσει πρώτη φορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αμφισβητώντας όλα αυτά που κατάφερε να πετύχει.