Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

“…ΜΥΚΗΤΕΣ στο ΠΙΠΙ ΜΟΥ!” Η Μυριέλλα Κουρεντή σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ! Μα τι είναι αυτά που ακούσανε τ’ αφτάκια μας; Όποιος θέλει να δει ορίτζιναλ ανθρώπινες συμπεριφορές, έχει την ευκαιρεία. Σουρεαλιστικές καταστάσεις! Όσο δεν φαντάζεστε. Θα καταλάβετε, μόνο αν δείτε και ακούσετε το παρακάτω βίντεο.Σο survivor οι…επαφές πάσης φύσεως, η τριβές βγάζουν στην επιφάνεια μοναδικές συμπεριφορές.

Δεν μπορείς να μην δεις το επεισόδιο και να μην σκάσεις από τα γέλια!

Σκληρός αγώνας και πάλι μεταξύ Κόκκινων και Μπλε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Φασώθηκαν στο Survivor Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης

Οι μαχητές έχοντας χάσει στον αγώνα επάθλου σε ένα συγκλονιστικό ματς όπου οι αντίπαλοι γύρισαν το 5-1 σε 10-9 επανήλθαν στην αρένα όμως το ηθικό τους έπεσε ακόμα περισσότερο μόλις άκουσαν ότι τρεις συμπαίκτες τους αποχώρησαν.

Η Κρυσταλλία, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς δεν άντεξαν τις δυσκολίες και αποχώρησαν οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Οι Μπλε προσπάθησαν να μαζέψουν τις δυνάμεις του προτού ξεκινήσει ο στίβος μάχης και να παλέψουν έστω και λιγότεροι για τη νίκη κάτι που και κατάφεραν με σκορ 10-5 στέλνοντας τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν το πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=IY23U_QNkmc

Το συμβούλιο ξεκίνησε αρχικά σε χαλαρό κλίμα με τους Μαχητές να μιμούνται live τους διάσημους προκαλώντας γέλιο και στις δυο ομάδες με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από καλό και φιλικό.

Επιστρέφοντας όμως στα θέματα τους και στις κόντρες τους οι παίκτες ξέσπασαν και πάλι ειδικά μετά τις αποκαλύψεις της Μυριέλλας που έδωσε τον Βαλάντη ότι ήθελε να το παίξουν με την Ευρυδίκη ερωτευμένοι για να πουλήσουν τηλεοπτικά.

Μυριέλλα Κουρεντή σχέση και κέρατο! ΓΚΡΙΖΑΡΑΝ τα ΜΑΛΛΙΑ της

Το ξέσπασμα της Μυριέλλας εναντίον του Βαλάντη που άσκησε κριτική στα κορίτσια για το γεγονός ότι ασχολούνται περισσότερο από όσο θα έπρεπε με την καθαριότητά τους.

 

Μάλιστα η Μυριέλλα του είπε: «Να στο πω και αλλιώς δεν σκοπεύω να φύγω από το Survivor με μύκητες στο πιπί μου». «Δεν μίλησα για το πιπί σου» είπε εκείνος.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Βαλάντης απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη λέγοντάς της κάτι χωρίς να ακουστεί στην κάμερα που προφανώς την πείραξε πολύ κι έβαλε τα κλάματα.

Μυριέλλα Κουρεντή – Σοφία Μανωλάκου: “ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΗΚΑΝ”

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε πως αναφέρθηκε στην υγεία της.

Η Μυριέλλα ήταν η συμπαίκτριά της που το εκμυστηρεύτηκε η Ευρυδίκη και του είπε «Ωραίος άνθρωπος, θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

"...ΜΥΚΗΤΕΣ στο ΠΙΠΙ ΜΟΥ!" Η Μυριέλλα Κουρεντή σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!
“…ΜΥΚΗΤΕΣ στο ΠΙΠΙ ΜΟΥ!” Η Μυριέλλα Κουρεντή σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

Εναντίον του τάχθηκε και η Αθηνά η οποία φαίνεται να κάνει παρέα μαζί του.. «Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες, ντροπή».

«Με έχει διαλύσει» δικαιολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος λίγο μετά αναδείχθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ευχαριστώ που θα με απαλλάξουν και δεν θα φύγω από εδώ μόνος, δεν ανήκω εδώ» είπε κλείνοντας.

Οι Μπλε έχοντας χάσει στον χτεσινό αγώνα επάθλου σε ένα συγκλονιστικό ματς όπου οι αντίπαλοι γύρισαν το 5-1 σε 10-9 επανήλθαν μουδιασμένοι στην αρένα και το ηθικό τους έπεσε ακόμα περισσότερο μόλις άκουσαν ότι τρεις συμπαίκτες τους αποχώρησαν.

Η Κρυσταλλία έφυγε κατόπιν προτροπής των γιατρών καθώς δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ενώ ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς δεν άντεξαν τις δυσκολίες.

Οι Μπλε προσπάθησαν να ανασυντάξουν δυνάμεις προτού ξεκινήσει ο στίβος μάχης και να παλέψουν έστω και αποδεκατισμένοι για τη νίκη.

Και τα κατάφεραν με σκορ 10-5 στέλνοντας τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν το πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το συμβούλιο ξεκίνησε αρχικά σε χαλαρό κλίμα με τους Μαχητές να μιμούνται live τους Κόκκινους προκαλώντας γέλιο.

Επιστρέφοντας όμως στις καθιερωμένες κόντρες τους οι παίκτες έγιναν και πάλι κουλουβάχατα ειδικά μετά τις αποκαλύψεις της Μυριέλλας που έδωσε τον Βαλάντη ότι ήθελε να το παίξουν με την Ευρυδίκη ερωτευμένοι για να πουλήσουν τηλεοπτικά.

Άλλο highlight ήταν το ξέσπασμα της Μυριέλλας εναντίον του Βαλάντη που κριτίκαρε τα κορίτσια για το γεγονός ότι ασχολούνται περισσότερο από όσο θα έπρεπε με την καθαριότητά τους.

«Να στο πω και αλλιώς δεν σκοπεύω να φύγω από το Survivor με μύκητες στο πιπί μου». «Δεν μίλησα για το πιπί σου» είπε εκείνος.

Η ψηφοφορία

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Βαλάντης απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη λέγοντάς της κάτι χωρίς να ακουστεί στην κάμερα που προφανώς την πείραξε πολύ κι έβαλε τα κλάματα.

Αργότερα, αποκάλυψε πως αναφέρθηκε στην υγεία της.

Η Μυριέλλα μόλις της το εκμυστηρεύτηκε η συμπαίκτριά της του είπε «Ωραίος άνθρωπος, θα έπρεπε να ντρέπεσαι». Εναντίον του τάχθηκε και η κολλητή του Αθηνά. «Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες, ντροπή».

«Με έχει διαλύσει» δικαιολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος αμέσως μετά αναδείχθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ευχαριστώ που θα με απαλλάξουν και δεν θα φύγω από εδώ μόνος, δεν ανήκω εδώ» είπε μάλιστα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner