Μυστικός γάμος για την Φωτεινή Δάρρα!

4

Τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω από άκρα μυστικότητα ανέβηκαν μες στο Σαββατοκύριακο η Φωτεινή Δάρρα και ο αγαπημένος της Γιώργος Παπαχριστούδης. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο γνωστός πιανίστας που είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και έχουν μαζί μια εξάχρονη κορούλα, την Ιωάννα Ρωξάνη, αποφάσισαν να κάνουν σε κλειστό κύκλο τον θρησκευτικό τους γάμο.

Κούκλα, ντυμένη στα λευκά η Φωτεινή Δάρρα έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του καλού της, όπως βλέπουμε και στη μοναδική φωτογραφία που διέρρευσε από το μυστήριο, μέσω του Instagram του Γιώργου Νταλάρα. Η γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε τη φωτογραφία από το χορό του Ησαΐα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιώργο – Φωτεινή Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά! #giorgispapachristoudis #fotinidarra».

Φωτεινή Δάρρα

Γιώργος Παπαχριστούδης

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια μέσω της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Η συνεργασία τους γρήγορα μετατράπηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Ωστόσο, προσπάθησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, μιας και η Φωτεινή Δάρρα είχε χωρίσει λίγο νωρίτερα από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και δεν ήθελε να εκθέσει άλλο την προσωπική τους ζωή. Το ειδύλλιο του ζευγαριού, όμως, γίνεται γνωστό το 2012, όταν οι δυο τους απέκτησαν την κόρη τους!

Η φωτογραφία του γάμου!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. ΕΓΩ στο άρθρο

    Τελικά τα ξαναφτιάξε με αυτόν δεν είχε γυρίσει πάλι στον χοντρό;; πάντως είναι κούκλαρα και σικατη νύφη κούκλα λέμε και κοντεύει τα 50,ειναι 48 καθόλου δεν της φαινεται

      • Ανώνυμος στο άρθρο

        Ήταν συμμαθτρια του καπουτζιδη σε σχολή θεάτρου και μια μέρα που το πέταξε ο καπουτζιδη ότι έιναι ίσα σκυλιάσε και του πε μην τα λες… Είχε και πρώτο γάμο με Μάνεση είναι 48 ίσα με βανδη και καπουτζιδη σ κου 43