Hit enter after type your search item

Να κλαις από τα γέλια! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ η ΓΑΡΙΔΑ που αγόρασε η Μενεγάκη! Τι είπε για την εμπειρία της!

/
/
img

Να κλαις από τα γέλια! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ η ΓΑΡΙΔΑ που αγόρασε η Μενεγάκη! Τι είπε για την εμπειρία της! Μα πόσο μεγάλη σταρ είναι η Ελένεη Μενεγάκη ώστε να ξεκινήσει ολόκληρο συνεργείο να πάει να βρει, όχι το σπίτι της, όχι κάποια άλλη δραστηριότητα της, αλλά ακόμα και τον πάγκο στην Βαρβάκειο απ όπου ψώνισεε την Καθαρά Δευτέρα η βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Το πιο πετυχημένο εύρημα. Να πας στην Βαρβάκειο, να ψάξεις ποιος ήταν ο ψαροπώλης που είχε την τιμή να συναντήσει από κοντά τον Μάκη Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη, να του πάρεις συνέντευξη για την εμπειρία του αν ζητήσεις να σου δείξει ποιες γαρίδες αγόρασε η Ελένη. Πόσο μεγάλες κ.τ.λ.

Είναι δύσκολο να βρίσκεις καθημερινά θέματα που να καταναλώνονται εύκολα και πολλές φορές, η…προσπάθεια αξίζει περισσότερο από το αποτέλεσμα!

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Μην ΧΤΥΠΑΤΕ την Ελένη! Η δράση φέρνει την κριτική όταν είσαι διάσημο πρόσωπο. Και δεν σημαίνει πως η κριτική αυτή είναι σωστή ή καλοπροαίρετη.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη στα παρασκήνια του Alpha, πριν 16 χρόνια

Πολλοί οι ακόλουθοι που προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις πολύ άσχημα με στόχο να γευτούν πως έχουν την δ’υναμη να το κάνουν.

Η Ελένη Μενεγάκη θα έπρεπε να μην τους δίνει καθόλου σημασία και σχεδόν πάντα το κάνει. ΑΣυτές βέβαια οι λίγες φορές που απαντά, δείχνουν πως δίνει σημασία σε όσα διαβάζει, ενώ δεν θα πρεπε.

Διότι πόσο πρέπει να σ’ απασχολεί κάποιος που έχει χρόνο και διάθεση να τα ξοδέψει στενοχωρώντας κάποιον;

Εξάλλου το παιχνίδι της δημοσιότητας έχει τόσα …κέρδη που το μόνο που πρέπει να λέει η Ελένη: “Στην υγειά των κορόιδων”.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram να ψωνίζει στη ψαραγορά της Αθήνας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Η παρουσιάστρια φόρεσε τη μάσκα της και δίχως ίχνος μακιγιάζ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα θαλασσινά, γράφοντας στη λεζάντα: «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας».

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ

Φυσικά, ακολούθησαν χιλιάδες αρνητικά σχόλια κάτω από το post της, καθώς απαγορεύεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο και η Ελένη Μενεγάκη μένει στα Μελίσσια, ως γνωστόν!

Με λίγα λόγια όχι μόνο παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού και πήγε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ενημέρωσε κιόλας τους followers της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η ίδια, όπως συνηθίζει, τήρησε σιγή ιχθύος και δεν έδωσε καμία απάντηση.

Σήμερα το πρωί, μετά από τρεις μέρες δηλαδή, ανέβασε μία φωτογραφία από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο και έδωσε την έμμεση απάντησή της αινιγματικά.

«Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές , σίγουρα όμως υπάρχει κάτι καλό σε κάθε μέρα!

Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας με μια φωτό από το περσινό καλοκαίρι», έγραψε η Ελένη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ”ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ”

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :