Hit enter after type your search item

Να τους ΖΗΣΕΙ! ΕΓΚΥΟΣ στο ΔΕΥΤΕΡΟ παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ πλέον ούτε το πουκάμισο!

/
/
img

Να τους ΖΗΣΕΙ! ΕΓΚΥΟΣ στο ΔΕΥΤΕΡΟ παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ πλέον ούτε το πουκάμισο! Η μία, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η γοητευτικότατη Ελένη Μενεγάκη, κρατά πάνω της αμείωτο το ενδιαφέρον! Γεγονός η εγκυμοσύνη της! Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της. Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν έυκολα καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετε.Σήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Σήμερα και μετά το κέιμενο μας, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να είναι με μια φωτογραφία πιο ξεκάθαρη: Πήρε τέτοια πόζα, φόρεσε τέτοια ρούχα ώστε το σημείο που φουσκώνει πρώτα η κοιλιά μιας εγκυμονούσας, να φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Βλέποντας την φωτογραφία αυτή όσες γύναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώμβριο απ όταν άρχισε στις φωτοργαφίες που ανέβαζε στα σόσιαλ να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει!

Με το καλό της ευχόμαστε!!!

Διαβάστε τι γράψαμε μόλις χθες: Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που ΠΡΟΔΩΣΕ την ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ εγκυμοσύνη της! 5η φορά μαμά!!!
Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες. Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος!!! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που πάιρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμα΄ριο σ΄όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

H ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Αυτό το “δεν μπορεί ξανά έγκυος” αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Γιατί όλα τ’ άλλα, φωνάζουν το αντίθετο.

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ 45 ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μην βιαστείτε να πέιτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει. Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ… ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ALPHA!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά

Όσο απίθανο και να μας φάινεται με το σκεπτικό “δεν μπορεί, όλα τα ρεκόρ θα σπάσει η Ελένη;” ναι θ΄απαντήσουμε, διότι συνηθίζει να πρωτοπορεί πηγαίνοντας κόντρα στα πολύ – πολύ συνηθισμένα που συμβαίνουν γύρω μας. Εξάλλου η εγκυμοσύνες στην ηλικία της δεν είναι πια κάτι απρόσμενο. Πρωτάκουστες, έχουν πάψει να είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως όλοι ξέρουμε.

Αν κάποια γυναίκα έχει τις αντοχές και την διάθεση να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, ενώ έχει κάνει ήδη τέσσερα, η Ελένη Μενεγάκη είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα ατού.

Δείτε επίσης στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ ότι σε όλες τις φωτογραφίες της τις πρόσφατες, φροντίζει να μην δείχνει την κοιλιά της! Κι αυτό τυχαίο; Ο χρόνος σε πολύ λίγο διάστημα θα δώσει την απάντηση αν δεν προλάβει να το κάνει η Ελένη.

 

Διαβάστε τι γράψαμε πριν δύο μήνες:

ΑΝΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΙΤΚΟ ΚΕΦΑΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ …ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ – ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ – ΠΩΣ Θ’ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ…

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο. Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια! Φήμες θέλουν την Ελένη ξανά εγκυο! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

31 Comments

 1. Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο και δεν είναι ένα ακόμα ραδιο αρβύλα,τότε,με ‘γεια της με χαρά της…Να είναι καλά κι εκείνη και το μωράκι της…Και μπράβο της, γιατί,σε αυτήν την ηλικία θέλει μεγάλα κοτσια για να μπεις στην διαδικασία μιας εγκυμοσύνης και στο μεγάλωμα-φροντιδα ενός μωρού…Και ηρεμήστε επιτέλους με τις κακίες και τις δήθεν εξυπνάδες που πετάτε ορισμένοι,δεν θα σας πάρει την άδεια τι θα κάνει στην ζωή της…Εφ’οσον έχει τις αντοχές,την θέληση και την οικονομική άνεση να ζήσει και να ευτυχισει και όλα με το καλό να της έρθουν…

 2. Ελενάρα και ξερό ψωμί ρε φίλε! Και τώρα που είναι έγκυος το όμορφο λενάκι μας, (ξερό ψωμί επί δύο, γ@μώ της γης τον άξονα και της Ιωάννας Τούνη το τριχωτό αιδοίο!!)

  • Μαύρε σκύλε Ντεμπελέ πόσο την έχεις ρε την μαύρη την μαντζαφλάρα; Είναι πιο μεγάλη από το Μαθιό της λενιώς η είναι πιο γαριδάκι από το Μένιο το Φουρθιώτη και το ΧοντρόΛιάγκουρα τον κρεμαστοβύζι;

 3. Λενιώ μας λείπεις πολύ. Έλα όπως είσαι με την κοιλιά τούρλα και γέννας αργότερα το νινί κοριτσάρα μου, δε χάλασε δα και ο κόσμος.

  • Η κοιλιά φουσκώνει έτσι ασχετε και στην κλιμακτηριο

  • Ναι έχω την ίδια ηλικία και ακόμα έχω περίοδο φυσιολογικά

  • Δεν φτάνει να έχεις περίοδο , θέλει φάρμακα για την ενίσχυση της πργεστερόνης της ορμονης δηλαδή του μωρού και για τα οιστρογονα που παρολη την περίοδο μετά τα 50 ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα. Μετα τα 50 καθε χρονος ειναι καθοριστικός. Στα 51 εχεις περιοδο και στα 52 την βλεπεις να σε αποχαιρετα. Αποκλειεται να κανει θεραπεια ορμονικη και να διακινδυνευει για να κανει δευτερο παιδι στον μακη στα 52. Και μονο που καθομαστε και το συζηταμε ειναι αστειο.

 4. ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ. ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΛΟΤΤΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 63 ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ.

  • ναι κοριτσάρα μου, άλλαξε τώρα πλευρό και σκεπάσου μην κρυώσεις. Καληνύχτα

  • Μπράβο Της ?Σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του ?Είναι αξία και τα μεγαλώνει. ???

  • ναι ναι, εκανε τρελιτσες με τον αντρουλη της και γκαστρωθηκε!! μπραβο μπραβο !! Αξια !!! τι χαρα τι χαρα σκιζει η βαρκα τα πανια!!!

 5. Η Ελενη και τρωει και μας γλενταει. Ειναι μοναδικη, παιζει το παιχνιδι των μιντια με μεγαλη μαεστρια. Σου λεει υπαρχουν βλακες που μασανε εγκυμοσυνες στα 52 μετα απο 4 … Ε ρε βοδια που υπαρχουν θα λεει απο μεσα της και θα κατεβαζει τις φασολαδες η γυναικα εχει να της ερθει 3 μηνες η περιοδος και η κοιλια της πρηστηκε

  • Ακριβως ετσι.Η γυναικα εχει χρονια να δει περιοδο κι αυτοι φτιαχνουν σεναρια.

 6. Να ζήσει να ευτυχήσει το παιδι της να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας και αυτή να ζήσει άλλα 100 χρονιά

 7. Αλλο στα 45 που τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη είναι ακόμη σχετικά ψηλά και άλλο μετά τα 50 που πέφτουν κατακόρυφα. Το να είναι αποτέλεσμα εμμηνοπαυσης καραντίνας και σύνταξης το αποκλείεις ε; δεν σου περνάει από το μυαλο…

  • Να έρθει Με το καλό,,,, και να είναι πάντα καλά να έχει το καλύτερο μέλλον Με πολύ μεγάλη αγάπη ΡΈΝΑ

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :