Ροή ειδήσεων

Ναι! Ο Παντζόπουλος νοιάζεται τόσο τη Μενεγάκη που την αφήνει έγκυο να τρέχει στα δικαστήρια!

Τη στέλνει στα δικαστήρια να πολεμάει περιοδικά. Τόσο πολύ τη νοιάζεται. Έχει κολλήσει περισσότερο κι από την ίδια ο τύπος με την δημοσιότητα. Αλλιώς θα την προστάτευε από τέτοιες συμπεριφορές τις οποίες η Μενεγάκη δεν είχε επί Λάτσιου. Φυσικά και φταίει εκείνη. Δεν μπορεί να την παρασύρει κανείς αν δεν θέλει η ίδια να παρασυρθεί. Αντί ν’ απολαμβάνουν τη δημοσιότητα τους λοιπόν, βλέπουν εχθρούς παντού…που και να είχαν στ’ αλήθεια, θα πρεπε μόνο να τους αγνοούν. Πολύ μυαλό θέλει; Μάλλον ναι!
 
Εκεί που ήθελε, εκεί πόζαρε… Δείχνανε τις βέρες και φυσικά αγκαλιαζόντουσαν δήθεν τυχαία μπροστά στο φακό!
 
 
Φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων της Βαλέριας Λάτσιου, έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα.

Στο πάρτι που διοργάνωσε η Ελένη Μενεγάκη για να γιορτάσει τη συμπλήρωση των επτά χρόνων της μικρής της κόρης στο Κεφαλάρι ήταν καλεσμένοι άνθρωποι του άμεσου περιβάλλοντος της οικογένειας και χρόνια φίλοι της παρουσιάστριας, ανάμεσά τους και η νονά της Βαλέριας Τζένη Μπαλατσινού.

Στις φωτογραφίες του You υπάρχουν κάποιες εικόνες στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα οι βέρες που φοράνε η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, στο αριστερό του χέρι ο καθένας. 

Είτε έχουν ήδη παντρευτεί είτε έχουν φορέσει τις βέρες για συμβολικούς λόγους, όλοι όσοι τους γνωρίζουν και τους συναντούν μιλάνε για έναν πολύ δυνατό έρωτα. 

Back to top button