Νάιλα Γκούγκνι: Η εγκυμονούσα παίκτρια του Next Top Model μιλάει για όλους και όλα!
Η Νάιλα Γκούγκνι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model, που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την περίοδο 2009-2010.
H πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη ζωή της μετά το Next Top Model .
«Με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη κάναμε μετά το παιχνίδι το Playboy. Εμείς πήραμε και αρκετά λεφτά. Όλες τώρα το κάνουν τσάμπα για να πάρουνε followers στο Instagram. Η Βίκυ Καγιά ήταν πιο αυστηρή μαζί μας.
Τώρα είμαι στον τέταρτο μήνα και έχω πάρει εννιά κιλά. Περιμένω κοριτσάκι. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπός μου. Γνωριζόμαστε πάνω από 15 χρόνια. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο για το παιδί.
Να μην έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Εγώ γεννήθηκα στο Λίβανο. Η καταγωγή της μαμάς είναι από τον Άγιο Μαυρίκιο και του μπαμπά από το Καμερούν. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν ενός χρόνου» είπε, μεταξύ άλλων, η Νάιλα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
