Νάσος Γαλακτερός

Νάνσυ Ζαμπέτογλου ΓΑΜΟΣ! Ο Νάσος Γαλακτερός ξανα γαμπρός

Σαν σήμερα το 2012 ”Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ήταν ένα αταίριαστο ζευγάρι, ο χρόνος τους διέψευσε! Το ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Η γνωριμία του γνωστού μπασκετμπολίστα με τη δημοσιογράφο, πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, όταν του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά τη γνωριμία του με τη Νάνσυ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό που τους συνδέει είναι κάτι πολύ δυνατό. Μιλώντας στην «Espresso» τον περασμένο Νοέμβριο αναφέρθηκε στη συμβολή της Νάνσυς στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο «Τελευταίος αγώνας»:


Σχεδόν την ίδια περίοδο, μιλώντας στο «Πρωινό mou» για τον αν θα παντρευτεί με τη σύντροφό του, δήλωσε πως περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη, μιας και αυτός είναι ο αδύναμος κρίκος στην ιστορία, αφού είναι παντρεμένος, με παιδί.


Η πρόταση έγινε αν και δεν ξέρουμε από ποιον τελικά και, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο γάμος τους θα γίνει σύντομα στη συμπρωτεύουσα.

«Ο Νάσος και η Νάνσυ ούτως ή άλλως ζουν στο ίδιο σπίτι σαν παντρεμένοι. Το ότι θα παντρευτούν είναι απλά μια τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους», λέει πηγή από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα..”

nancyzabetoglou 68756481 357671428458452 8882736615652850346 n 1
Νάνσυ Ζαμπέτογλου ΓΑΜΟΣ! Ο Νάσος Γαλακτερός ξανα γαμπρός 4
nasos
Νάνσυ Ζαμπέτογλου ΓΑΜΟΣ! Ο Νάσος Γαλακτερός ξανα γαμπρός 5

Τι εκαναν 10 χρονια ΠΡΙΝ Σάκης Ρουβάς ΚΑΙ Σίσσυ Χρηστίδου;

x