Λένα Μαντά βιογραφικό

Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Η ΗΛΙΚΙΑ και η ημερομηνία γέννησης

Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Η ΗΛΙΚΙΑ και η ημερομηνία γέννησης Το Σάββατο 3 Ιουνίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε τα γενέθλια της και επέλεξε να τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο Όπως έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν “May your birthday wishes come true! Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Περνάω μια υπέροχη μέρα γενεθλίων και βοηθήσατε όλοι με τον καλό σας τον λόγο”.

2531135ed7ac4b7e96dad044bc52b983
Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Η ΗΛΙΚΙΑ και η ημερομηνία γέννησης 5
b16422581a594764a85b40874aa45502
Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Η ΗΛΙΚΙΑ και η ημερομηνία γέννησης 6
https://www.instagram.com/p/C3QezJtNSTg

Δεν ξέρει την πραγματική της ηλικία – Άναυδοι στον αέρα της ΕΡΤ με την αποκάλυψη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία έπεσε θύμα απάτης και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι της ΕΡΤ, Στούντιο 4, προχωρά σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή (δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό).

Την Παρασκευή 6/1, η συζήτηση άγγιξε τις ηλικίες των ανθρώπων και τα συναισθήματά τους για το γεγονός πως μεγαλώνουν. Τότε είναι που η ίδια είπε πως δεν της αρέσει και δεν θέλει να μιλάει με νούμερα, διότι το πως αισθάνεται δεν συνάδει με αυτόν τον αριθμό, αφήνοντας τον συνάδελφό της, Θανάση Αναγνωστόπουλο, άναυδο.

nansy zampetoglou
Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Η ΗΛΙΚΙΑ και η ημερομηνία γέννησης 7

«Εγώ το “μεγαλώνω” δε το πάω με το έτος, το πάω με τα γενέθλια. Το wikipedia τι με νοιάζει εμένα πως το πάει; Εγώ δε το πάω έτσι, να σου πω πως το πάω; Το πάω με το πως νιώθω. Δηλαδή, αν με ρωτήσεις τώρα πόσο χρονών είμαι, δε ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς. Ξέρω ένα περίπου, γύρω εκεί, κάπου… προς το μικρότερο, όχι το μεγαλύτερο. Δε μου έρχεται η αλήθεια. Αλλά, δε το λέω γιατί θέλω να πω ψέματα… δεν το ξέρω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Μέσα μου την ξέρω την ηλικία μου αλλά δε μοιάζει με το έξω μου. Ας βάλει 25. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό κι ας είναι μια ψευδαίσθηση. Αφού αυτό αισθάνομαι, δεν αισθάνομαι το άλλο. Αν με ρωτήσουν έξω πόσο χρονών είμαι απαντάω. Με νοιάζει λίγο αλλά αν με ρωτήσουν απαντάω, δε μπορώ να πω ψέματα».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!