Νάνσυ Ζαμπέτογλου ύψος: ΔΕΝ θα πιστεύεις στα ΜΑΤΙΑ σου με την ΜΕΤΡΗΣΗ χωρίς τακούνια!

Νάνσυ Ζαμπέτογλου ύψος: ΔΕΝ θα πιστεύεις στα ΜΑΤΙΑ σου με την ΜΕΤΡΗΣΗ χωρίς τακούνια! «Δεν περπατάω και πολύ στην εκπομπή οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Θα σου πω ένα μυστικό: στα break όταν θέλω να πάω κάπου γρήγορα βγάζω τα τακούνια και τρέχω με ένα ζευγάρι σαγιονάρες που έχω πάντα στην πόρτα!», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου ύψος
Νάνσυ Ζαμπέτογλου ύψος: ΔΕΝ θα πιστεύεις στα ΜΑΤΙΑ σου με την ΜΕΤΡΗΣΗ χωρίς τακούνια! 2

Πρόσφατα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε ένα Q&A και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ένα από αυτά ήταν και το αληθινό της ύψος.

Όπως έγραψε, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι 1,55 μέτρα και λατρεύει τα τακούνια. Παράλληλα, δήλωσε πως φοράει high heels.

«1,55 αλλά τεντώνομαι», απάντησε σε follower της με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ στην ερώτηση πως αντέχει να φοράει τόσο ψηλά τακούνια, είπε: «Παλιά φορούσα τακούνια από το πρωί! Τώρα μόνο όταν υπάρχει λόγος. Πάντως όσο πιο ψηλά τόσο πιο άνετα για μένα!».

Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση: «Πώς καταφέρνεις να φοράς τόσο ψηλά τακούνια στην εκπομπή;».

«Δεν περπατάω και πολύ στην εκπομπή οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Θα σου πω ένα μυστικό: στα break όταν θέλω να πάω κάπου γρήγορα βγάζω τα τακούνια και τρέχω με ένα ζευγάρι σαγιονάρες που έχω πάντα στην πόρτα!», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!