Νάντια Μπουλέ: Ετοιμάζεται για καριέρα στο εξωτερικό;

1

Η Νάντια Μπουλέ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή περιοδεία και μιλάει στο PEOPLE για το μεγάλο επαγγελματικό “στοίχημα” αλλά και την αγωνία που την κυριεύει.

Μπορεί το μιούζικαλ σε συνδυασμό με το one woman show να αποτελεί από μόνο του πρόκληση, ωστόσο η Νάντια καλείται να αντιμετωπίσει μια μεγαλύτερη, όταν μετά το πέρας των οκτώ προγραμματισμένων παραστάσεων στην Αθήνα, η ομάδα θα ξεκινήσει περιοδεία στο εξωτερικό: «Το πρόγραμμα λέει ότι θα κάνουμε μια μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία και θα παρουσιάσουμε το έργο στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο και το σκέφτομαι με αγωνία. Έχει όμως ένα καλό: Το κοινό έξω είναι αρκετά εξοικειωμένο με αυτού του είδους τα έργα, ξέρουν πολύ τον Andrew Lloyd Webber, ο οποίος είναι ο πιο γνωστός συνθέτης μιούζικαλ στον κόσμο. Άρα πηγαίνεις με το όνομά του στο εξωτερικό κι αυτό είναι μεγάλο συν».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΚΑΠΟΥΣΤΙΔΗΣ στο άρθρο

    μα ναι πιστεψτε το κιολας… το εξωτερικό περιμενει το απολοιφαδι ναντια μπουλιδου κομπλαριδου…στρωστε επιτελους το κοκκινο χαλι!!!!