freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Νάσια Κονιτοπούλου! Η ηλικία, το εμβόλιο του κορονοιου καη η κατάθλιψη Η Νάσια Κονιτοπούλου συνεχίζει περήφανα τη μουσική νησιωτική παράδοση του πατέρα της Γιώργου Κονιτόπουλου.

Μιλώντας στην «Εspresso» εξομολογείται τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μέσα στην καραντίνα, αντιμετωπίζοντας και τον θάνατο της μητέρας της, ενώ όταν οι σκέψεις της τριγυρίζουν στον αείμνηστο πατέρα της, εκφράζει το παράπονό της για το γεγονός ότι οι μουσικές εκπομπές δεν του έχουν κάνει κάποιο αφιέρωμα.

Η ίδια βλέπει πλέον τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία, κυκλοφορώντας το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Στα νησιά», και βιώνοντας ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό της!

Πώς σας έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον εγκλεισμό και την καραντίνα που περάσαμε; Οπως γνωρίζουμε, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εσάς, καθώς επηρεάστηκε και η υγεία σας, παλεύοντας με την κατάθλιψη.

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Είχα μια αποβολή πριν από την κόρη μου και δύο μετά»

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση που περάσαμε, σε συνδυασμό με το αβέβαιο του «αύριο», με επηρέασε έντονα. Εμφανίστηκαν, λοιπόν, διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια περίοδος έντονης ανησυχίας και να απευθυνθώ σε ειδικό για να τα αντιμετωπίσω. Επιπλέον, αυτή τη δύσκολη περίοδο βίωσα και την απώλεια της μητέρας μου. Ευτυχώς, όμως, όλα αντιμετωπίστηκαν.

Στέλλα Κονιτοπούλου: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της τραγουδίστριας

Πώς το αντιμετωπίζετε;

Εκτός από τους ειδικούς που προανέφερα, έχω εστιάσει στη δουλειά και την καριέρα μου. Ευτυχής συγκυρία στάθηκε η αρχή της συνεργασίας μου με την G Music, η οποία αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με πολύ θετική ενέργεια. Αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν: Μια καινούργια αρχή!

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφορήσατε το νέο σας τραγούδι, με τίτλο «Στα νησιά». Μιλήστε μας γι’ αυτό. Βλέπετε, πλέον, τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία;

Ναι, με μεγάλη χαρά μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα το τραγούδι «Στα νησιά». Ενα πολύ ζωντανό, σημερινό και ταξιδιάρικο τραγούδι, που έχει την υπογραφή του Ιορδάνη Παύλου στη μουσική και του Γιάννη Μαλλιά στους στίχους. Ενα τέτοιο τραγούδι μόνο αισιοδοξία αποπνέει στο άκουσμά του. Συνεπώς, κάνοντας μια νέα αρχή, μόνο αισιόδοξα συναισθήματα μπορώ να έχω από δω και πέρα…

Προέρχεστε από μια μουσική οικογένεια. Ηταν μονόδρομος για εσάς να ασχοληθείτε με το τραγούδι;

Μπορεί κάποιος να το πει και έτσι! Οταν έχεις μεγαλώσει μέσα στη μουσική και περιτριγυρίζεσαι από όμορφες φωνές, τότε δύσκολο να ξεφύγεις από αυτή την πορεία. Πόσο μάλλον όταν ο πατέρας μου δεν ήταν απλά ένας γονιός, αλλά και ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με μεγάλη πορεία, όταν εγώ αποφάσιζα να ακολουθήσω τα βήματά του.

Σας στενοχωρεί που δεν γίνονται αφιερώματα μουσικά στην τηλεόραση στον πατέρα σας, όπως γίνονται σε άλλους «μεγάλους»;

Φυσικά και με στενοχωρεί. Νιώθω να συμβαίνει. Δεν μπορώ, όμως, να καταλάβω γιατί. Ξέρεις, πολλοί αμφισβήτησαν τον πατέρα μου, όσον αφορά το κομμάτι των παραδοσιακών τραγουδιών. Του καταλόγισαν ότι πήρε παραδοσιακά κομμάτια και τα οικειοποιήθηκε. Κάτι που δεν ισχύει έτσι. Τα παραδοσιακά κομμάτια που υπήρχαν στη Νάξο ήταν πολύ λίγα και δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ηχογράφησε ο πατέρας μου προς τα έξω. Δηλαδή η διασκευή που έκανε ήταν ριζική.

Δηλαδή έπαιρνε μία φράση από κάτι που παραδοσιακό και την έκανε ολόκληρο τραγούδι. Και έτσι όπως το έφτιαχνε γινόταν γνωστό και το ξέρουμε όλοι μέχρι σήμερα. Οπότε θα ήταν άδικο να του καταλογίσουμε ότι δεν του ανήκει αυτό το κομμάτι. Αλλά, προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν με την επιτυχία αυτή, γιατί αυτό είναι χάρισμα, να μπορείς να πάρεις ένα τραγούδι, μία φράση, και να το μετατρέψεις σε μια διαχρονική επιτυχία. Προφανώς, είναι και θέμα ζήλιας…

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια και ποια ήταν η πρώτη σας επαφή με το τραγούδι;

Είχα πολύ όμορφα και ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Η πρώτη μου επαφή ήταν όταν ο πατέρας μου μού ζήτησε να τραγουδήσω τα καινούργια του τραγούδια. Επαγγελματικά, όμως, η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο μπροστά σε κόσμο ήρθε κάπως τυχαία αλλά και καθόλου στην τύχη – απ’ ό,τι φάνηκε στη συνέχεια. Κάποια Χριστούγεννα στα 16 μου χρόνια, όταν έπρεπε να αντικαταστήσω μια τραγουδίστρια που είχε αρρωστήσει και δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί.

Υπηρετείτε χρόνια το νησιώτικο τραγούδι. Υπάρχει η κατάλληλη προβολή από τα media που θα έπρεπε στο συγκεκριμένο είδος τραγουδιού και μουσικής παράδοσης;

Αν και όλοι αγαπούν τα νησιά μας, δεν βλέπουμε να υποστηρίζουν το ίδιο έντονα και τη μουσική τους, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας. Κατανοώ πως όλα είναι θέμα μόδας και εμπορικότητας, όμως οφείλω να παραδεχτώ, από την άλλη, πως το νησιώτικο τραγούδι τυγχάνει καλύτερης «μεταχείρισης» σε σχέση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνεργασία του Γιάννη Πάριου με τον πατέρα μου Γιώργο Κονιτόπουλο όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο, «Τα νησιώτικα», όπου συμμετείχαμε τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Κονιτόπουλων.

Ποιος ο λόγος που επιλέξατε να παραμείνετε πιστή στο συγκεκριμένο είδος μουσικής και να μη δοκιμάσετε κάτι άλλο;

Έχω δοκιμάσει και έχω ερμηνεύσει ήδη διαφορετικά είδη μουσικής, καθώς είμαι καλλιτέχνης. Και ένας καλλιτέχνης πρέπει να πειραματίζεται και να δοκιμάζεται. Πρώτα απ’ όλα, έχω τραγουδήσει λαϊκό, έχω κάνει συμμετοχές σε συνεργασίες με κλασικό λαϊκό τραγούδι, έχω ερμηνεύσει μέχρι και ξενόγλωσσα τραγούδια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αλλάζω πορεία. Το είδος που εκπροσωπώ είναι το νησιώτικο.

Σκεφτήκατε να ασχοληθείτε με άλλο επάγγελμα;

Ναι, με τη μαγειρική, που λατρεύω. Και θα το κάνω, δηλαδή σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα e-shop, όπου θα φτιάχνω τις δικές μου χειροποίητες τούρτες.

Τη μουσική παράδοση της οικογένειας συνεχίζει ο γιος σας, ο Γιώργος, καθώς είναι μουσικός και συγκεκριμένα βιολιστής. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Η αγάπη του γιου μου για τη μουσική εκφράστηκε μέσα από το βιολί και συμμετέχει σε αρκετές εμφανίσεις μαζί μου, αλλά αυτό δεν αποτελεί την κύρια ασχολία του αυτή τη στιγμή. Η βασική του ενασχόληση είναι με τη σκοποβολή, όπου είναι πρωταθλητής σκοποβολής και εκπαιδευτής.

Εχετε κάνει έναν γάμο, που κράτησε 22 χρόνια. Σήμερα πώς είστε στα προσωπικά σας; Θα κάνατε έναν δεύτερο γάμο;

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή μου, αλλά η σκέψη για γάμο φαντάζει για μένα πολύ μακρινή. Πάνω απ’ όλα, μετράει να περνάς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς, άσχετα από «τίτλους» και τυπικές διαδικασίες.

με τον πατέρα της Γιώργο Κονιτόπουλο
Μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Κονιτόπουλο
Τι ρόλο παίζει το φλερτ στη ζωή σας και πώς το αντιμετωπίζετε;

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Οταν γίνεται με τον σωστό τρόπο, σου ανεβάζει την ψυχολογία, σε κολακεύει και γενικά είναι κάτι απόλυτα υγιές και να το κάνεις και να το δέχεσαι.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Αυτή τη στιγμή το βλέμμα μου είναι στραμμένο στην πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού μου. Εχω όμως εμπιστοσύνη στην εταιρία μου, G Music, με την οποία σύντομα όχι μόνο θα ετοιμάσουμε το επόμενο κομμάτι, αλλά θα οργανώσουμε και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου, εφόσον η κατάσταση μας το επιτρέψει.«Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο.

Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Και να κολλήσω, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο», πρόσθεσε επίσης η Νάσια Κονιτοπούλου. Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει πειστεί ακόμα.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», είπε αρχικά η Νάσια Κονιτοπούλου.

Η Νάσια Κονιτοπούλου είπε στη συνέχεια: «Σκέφτομαι επίσης ότι τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικό, είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δεν συμφωνώ καθόλου».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :