Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τον βλέπουμε με το βρακί πέντε μήνες και τώρα…τον προσβάλουν οι κουτσομπολίστικες ερωτήσεις»

4

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής Splash, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Τζωρτζέλα Κοσιάβα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Παιδιά από σπίτι” ξέσπασε κατά του πρώην παίκτη του Survivor.

«Εκνευρίζομαι, όχι μόνο εγώ, αλλά πιστεύω και ο κόσμος που μας βλέπει. Πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, δεν τον ξέρει κανένας, γίνεται γνωστός ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος… Τον βλέπουμε με το βρακί, με το μαγιό πέντε μήνες που είναι εκεί πέρα σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του. Να κλαίει, να συγκινείται, να εξομολογείται προσωπικές του ιστορίες… Και τώρα δεν θέλει να απαντήσει γιατί οι ερωτήσεις είναι κουτσομπολίστικες. Πώς γίνεται αυτό, που πας σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, βγάζεις τη ζωή σου στη φόρα, την καταθέτεις έτσι όπως είναι, και μετά δεν θες να απαντάς.

Οι συγκεκριμένοι δεν είναι διάσημοι, είναι αναγνωρίσιμοι. Διάσημοι στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Βίσση, η Μενεγάκη… Αυτός είναι ένας αναγνωρίσιμος, που τον μάθαμε, άλλοι τον ξέρουν βέβαια, όμως ο κόσμος τον έμαθε μέσα από το παιχνίδι. Δηλαδή, δεν κατάλαβα; Επιλέγεις τι θα απαντήσεις και τι δεν θα απαντήσεις; Καλό παιδί είναι, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση;», είπε μεταξύ άλλων η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρώτον δεν ήταν στο παιχνίδι με το βρακί αλλά με το σορτς-μαγιό και δεύτερον λυπάμαι που διαβάζω τέτοια προσβλητικά σχόλια από κάποια κυρία για τον Νάσο που όλοι αγαπήσαμε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και όχι μόνο.

  2. Ο ΝΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΨΥΧΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΖΩΡΤΖΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΙΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΕΙΠΕΔΟ ΠΑΤΩΜΑΤΑ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here