Ναταλία Γερμανού: Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε για την νέα εκπομπή της στον Alpha!

3

Όχι απλά με εντατικούς ρυθμούς, αλλά με πυρετώδεις ρυθμούς θα σου έλεγα λατρεμένη, ετοιμάζει στον Alpha η Ναταλία Γερμανού την brand-new εκπομπή της, η οποία βέβαια δεν θα είναι εντελώς brand-new…

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Οτι βεβαίως και θα είναι μία εκπομπή του κουτιού, όμως, ουσιαστικά θα είναι μία εκπομπή, ίδια σαν κι αυτές που έχουμε αγαπήσει να κάνει η Ναταλία, της πάνε και τους… πάει!

Η Ναταλία ετοιμάζει για του χρόνου ένα ψυχαγωγικό, πολύχρωμο, αισιόδοξο, χαρούμενο μαγκαζίνο Σαββατοκύριακου, το οποίο ,όμως, δεν θα βγαίνει στον αέρα πρωί, όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά λίγο πιο μεσημεράκι, μιας και η εκπομπή της θα παίρνει την σκυτάλη από το «Σαββατοκύριακο με Μάνεση».

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, του σχεδιασμού και του στησίματος της νέας εκπομπής, εννοείται πως έχει αρχίσει και η… σύνθεση του παζλ της ομάδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε για τον «καναπέ» της Ναταλίας, είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Από το ενα κανάλι στο άλλο…ανακύκλωση.. οι ίδιοι κ οι ίδιοι..από το πρωινό στο μεσημεριανό..με το που το διάβασα,επληξα ηδη

  2. κόραξ στο άρθρο

    Με το μπαστούνι θα είναι η Ναταλία και θα πηγαινοέρχεται στα κανάλια σε τετριμμένες εκπομπές.

  3. Ανώνυμος στο άρθρο

    βαρεθηκαμε να βλεπουμε πλαστικομουρικες μουτσουνες μεταλλαγμενων μεσοκοπων τεκναζτζουδων.