Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: “Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα”

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: “Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα” “Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανίου.

ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ! ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ

Ο Κώστας Δόξας βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση. Στο Καλύτερα δε γίνεται, η Ναταλία Γερμανού, αποσβολωμένη πια με όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Μετά από ένα μήνα και παραπάνω από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το έναυσμα για το κίνημα #Metoo δεν μας έχουν μείνει πια και άλλα σύννεφα να πέσουμε. Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα.

ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Εδώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και πρέπει κι εμείς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ίσως και να μην το σχολιάσουμε με τον τρόπο, την ζέση και την επιχειρηματολογία που είχαμε τις προηγούμενες μέρες. Γιατί οι προηγούμενες μέρες έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας πρόσωπα για ποινικά αδικήματα ή πλημμελήματα που είχαν να κάνουν με τον δημόσιο βίο και τον επαγγελματικό χώρο. Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας, αν αποδειχθεί και υπάρχει και στη μέση ένα ανήλικο παιδί.

Και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να δείξουμε έξτρα σεβασμό και προσοχή».