Νατάσα Καλογρίδη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Νέα έξοδος για το ζευγάρι! Για δείπνο με τον Νίκο Κοκλώνη! Video

4

Μπορεί να μην ξέρουμε τη μορφή της σχέσης τους αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου πολύ! Ο λόγος για τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά το αποκλειστικό βίντεο , στο οποίο ο γνωστός δικηγόρος και η εκρηκτική ηθοποιός φαίνονται να διασκεδάζουν στο Έναστρον και να είναι πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, χθες υπήρξε νέα έξοδος σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνοι τους. Στο γεύμα ήταν ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μάλιστα είναι ο άνθρωπος που γνώρισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην ηθοποιό αφού εκείνη χρειαζόταν ένα δικηγόρο για κάποια επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι τρείς τους απόλαυσαν το γεύμα τους συζήτησαν και τη στιγμή απαθανάτισε στα στόρις του ο Νίκος Κοκλώνης αν και η Νατάσα προσπάθησε να κρύψει τον Αλέξανδρο…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. κ στο άρθρο

    Πώς μπορεί να ξευτιλιστεί ένας άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία από τα τσόλια….Α ρε Λυκουρέζε, κρίμα τα πτυχία και η μόρφωσή σου….Για λύπηση είσαι…..