Νατάσσα Μποφίλιου: «Άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία». “Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου”, αποκαλύπτει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν φαίνεται πως θα κάνει η δημοφιλής ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, η Νατάσσα Μποφίλιου μιλάει και για το θέμα των ημερών και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική και ψυχολογική βία.

Απ’ ότι βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής που έχει ήδη βγει αέρα, η τραγουδίστρια ομολογεί ότι έχει βιώσει πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές. «Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω.

Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω.

Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποιον τραγουδιστή είχε χαρακτηρίσει κομπλεξικό;

Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε «άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ

Διαβάστε ακόμα τι είχε πει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

 

H Νατάσσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Σε μια από τις πλέον επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η δημοφιλής ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν έξι χρόνια, όταν αρρώστησε από την γρίπη H1N1 και συνέχισε να δουλεύει, αντί να βρει θεραπεία.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο είχα εγώ την ευθύνη που συνέβη. Κόλλησα H1N1 και δεν έκανα καμία θεραπεία, συνέχισα να δουλεύω σαν το σκυλί.

Γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Θεωρούσα ότι είχα ευθύνη απέναντι στην μπάντα μου, στους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί. Έκανα χειμερινή περιοδεία, ενώ είχα αυτό τον ιό.

Αυτό σιγά σιγά κακοφώνησε και έτσι είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος. Έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία» εξομολογήθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου την ρώτησε αν σκέφτεται στο μέλλον να γίνει μητέρα, μια ερώτηση ωστόσο που έφερε την τραγουδίστρια σε άβολη θέση.

Μάλιστα, στην οθόνη είδαμε και για πρώτη φορά μια φωτογραφία από τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη στην Ταράτσα του Φοίβου.