Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ναι, είμαστε ζευγάρι με την Ευρυδίκη»- Το παραδέχτηκε την ώρα της εκπομπής!

O Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με την συμπαίκτριά του στο Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Οι φήμες ήταν πολλές το τελευταίο διαστημα, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν το είχε επιβεβαιώσει δημόσια Βασάλος Ευρυδίκη ζευγάρι.

Την αποκάλυψη έκανε ο survivor στο τέλος της εορταστικής εκπομπής ΕΔΩ, όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» και ρώτησε τους συνεργάτες της τι σχεδιάζουν για αυτές τις μέρες.
Εκεί ο Βασάλος απάντησε «Θα είμαι με το κορίτσι μου». Η παρουσιάστρια ρώτησε«ποιο κορίτσι σου;» και εκείνος χαμογελαστός απάντησε «την Ευρυδίκη Βαλαβάνη», αφήνοντάς τους όλους…παγωτό, καθώς η τηλεοπτική εικόνα έδειξε ότι δεν το είχαν προσυνεννοηθεί.

Τα πρώτα τους κοινά Χριστούγεννα θα περάσουν φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor, με αφορμή μια επαγγελματική πρόταση που δέχτηκαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων, είπαν το “ναι” για να βρεθούν στη Χίο, σκεπτόμενοι προφανώς πως ήταν και μια πολύ καλή ευκαιρία για να είναι μόνοι και να αφοσιωθούν ο ένας στον άλλον, έστω και για λίγο.

Ο αθλητικογράφος και ο personal trainer θα συνδυάσουν δουλειά και διασκέδαση στη Χίο, καθώς θα να παραστούν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” στο νησί.

Οι δυο τους θα παρουσιάσουν τις δράσεις της “Παιχνιδοχώρας” που έχουν προγραμματιστεί για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας θα επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθούν και με τις οικογένειές του, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.