Hit enter after type your search item

Aυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Καλλίτση-Χριστοπούλου
Χρήματα που θάφτηκαν σε κήπο, κοσμήματα αξίας σε θυρίρδες αλλά και οι… γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τις οποίες, όπως η ίδια υποστηρίζει, έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης (!) «επιστρατεύτηκαν» στον αμείλικτο διχαστικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον γνωστό hair stylist και στην εν διαστάσει σύζυγό του, Ελενα Χριστοπούλου!
Οι μαρτυρικές καταθέσεις των στενών φίλων της 43χρονης Έλενας στο πλαίσιο της αγωγής με την οποία στρέφεται σε βάρος του επί σειράν ετών συζύγου της πυροδότησαν την οργή του διάσημου κομμωτή, που «απάντησε» με μήνυση «κόλαφο» , στην οποία τις κατηγορεί για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο!
Όπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμα της η Espresso, πριν από δύο εβδομάδες, ο Βασίλης είχε στραφεί στα ποινικά δικαστήρια σε βάρος της πρώην συντρόφου του και άλλων προσώπων για την ψευδή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η Έλενα Χριστοπούλου, στην οποία του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα! Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο του, εκτός από τη 43χρονη coach μοντέλων, βρίσκονται η πρώην πεθερά του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η στενή φίλη της Έλενας, Μαρία Ηλιακή, καθώς και ακόμη ένα φιλικό της πρόσωπο, που τάχθηκαν στο πλευρό της καταθέτοντας ως μάρτυρες.
Σύμφωνα με τον κομμωτή, οι φίλες της πρώην συζύγου του δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ψευδή πραγματικότητα στηρίζοντας την εκδοχή της Έλενας Χριστοπούλου και παραποιώντας την αλήθεια, ενώ ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους!

Στη μαρτυρική της κατάθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε υποστηρίξει, μάλιστα, ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα καθώς στον υπολογιστή της Έλενας Χριστοπούλου, τον οποίο φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης, υπάρχουν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της! «Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Ελενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, γι” αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Ελενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό “όπλο”, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα» ανέφερε η μάρτυρας.
Οπως επισημαίνει, όμως, στη μήνυσή του ο γνωστός κομμωτής «όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσουν απλώς τους ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της α” των μηνυόμενων». Την ίδια ώρα… αιχμηρή ήταν η αναφορά του για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου που φέρεται ότι βρίσκονται στον υπολογιστή! «Δεν θα σχολιάσω φυσικά ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμνές φωτογραφίες της Παπαγεωργίου» γράφει στη μήνυση.
Από τα «πυρά» του Πάνου Καλλίτση δεν γλίτωσε ούτε η… πεθερά του, την οποία κατηγορεί ότι με την κατάθεσή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια του ιδίου και των γονιών του. «Εχει το θράσος να καταθέτει ότι μέρος από τα κέρδη της επιχείρησής μου μου τα έθαβα στο χώμα, στον κήπο, στο σπίτι που μένουν οι γονείς μου, και τα καταθέτει αυτά ενώ γνωρίζει ότι έπεσα θύμα δολοφονικής επίθεσης με οικονομικά κίνητρα και κινδύνευσε η ζωή μου (για την ακρίβεια, ζω από θαύμα) στο πρόσφατο παρελθόν και με τις ψευδείς αυτές αναφορές θέτει σε κίνδυνο και τους γονείς μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο hair stylist.
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η εκπομπή Ευτυχείτε στο Open Tv!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :