Νεφέλη Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νεφέλη Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα το σωτήριο έτος 1997. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη για να ασχοληθεί με την κωμωδία και το youtube. Mέσα από τα βίντεο και τα instagram posts ενημερώνει και αναλύει με απλό, κατανοητό αλλά και κωμικό τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα. Λατρεύει τις γάτες και το καλό φαγητό, ενώ εκνευρίζεται με τα ασυμμάζευτα δωμάτια.

Νεφέλη Μεγκ και Αλέξης Βιδαλάκης καλεσμένοι απόψε στο The 2night Show
Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Νεφέλη Μεγκ. Ποια είναι η νεαρή δικηγόρος που αποφάσισε να γίνει Content Creator στα social media; Πώς εξηγεί τα Νομικά στη δική της «ιδιαίτερη» γλώσσα;
Γιατί δεν θα τη δούμε ποτέ σε δικαστήριο και τι σημαίνει «τσαζού», που την αποκαλούσαν για χρόνια; Γιατί δηλώνει «γύπας» στα ερωτικά της; Μεταξύ άλλων, μιλάει για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε, τον λόγο που για χρόνια έλεγε «όχι» σε κοινωνικές συναναστροφές και τον τρόπο που κατάφερε τελικά να κερδίσει αυτή τη «μάχη».

Καλεσμένος του αποψινού «The 2Night Show», είναι και ο Αλέξης Βιδαλάκης. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε, το χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και για τον λόγο που για πρώτη φορά, γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι.
Πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός; Πότε είχε πάρει απόφαση να παρατήσει την υποκριτική και ποιον ανατρεπτικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτή την απόφαση η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Παρουσιάστε»; Επίσης, μιλάει για τον Μένιο, που υποδύεται στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», ενώ στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλο ταλέντο είναι και ήρεμη δύναμη!
Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά η 24χρονη απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα το σωτήριο έτος 1997.
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη για να ασχοληθεί με την κωμωδία και το youtube. Mέσα από τα βίντεο και τα instagram posts ενημερώνει και αναλύει με απλό, κατανοητό αλλά και κωμικό τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα. Λατρεύει τις γάτες και το καλό φαγητό, ενώ εκνευρίζεται με τα ασυμμάζευτα δωμάτια.

Μια influencer και content creator που με το χιούμορ της, τον καυστικό τρόπο που αναλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας, την σπιρτάδα και την αμεσότητα που εκπέμπει, είναι το next big thing στον χώρο του YouTube και του stand up.
Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Η Νεφέλη Meg.
Φλέβα καλλιτεχνική από μικρή, ανέβαινε στο σανίδι με τις θεατρικές ομάδες στις οποίες συμμετείχε στην Έδεσσα, την πόλη που μεγάλωσε, έγραφε διηγήματα και όνειρο της ήταν να γίνει σκηνοθέτης. Μου περιγράφει όμως, πως ο κόσμος που ανοίχτηκε μπροστά της όταν πέρασε Νομική στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας κόσμος που λάτρεψε.
Ως content creator, δημιουργεί βίντεο με νομική διάσταση. Συνδυάζει την κωμωδία με την επιστήμη της νομικής, με απλό, σαφές και ευθύ ύφος. Στην Ελλάδα, η Νεφέλη είχε εντοπίσει έλλειψη περιεχομένου τέτοιου είδους και θεώρησε πως ο κόσμος το έχει ανάγκη.«Το να κάνεις τη νομική προσιτή στον κόσμο, να την εκλαϊκεύεις, είναι δύσκολο.
Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Από την εμπειρία μου, οι συνάδελφοι δικηγόροι “δυσκολεύονται” να μιλάνε απλά και κατανοητά σε κάποιον που δεν ξέρει. Νιώθουν ότι θα χάσουν την ιδιότητα του νομικού αν σταματήσουν να μιλούν λόγια. Όμως, αν ένα νομικό ορισμό τον εξηγήσεις με περαιτέρω νομικούς ορισμούς, τι θα καταλάβει ο άλλος που δε ξέρει;» μου λέει από την άλλη γραμμή του ακουστικού.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Νεφέλη τελείωσε τη Νομική. Περπατώντας στην Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είδε μια αγγελία από ένα μαγαζί που έψαχνε για stand up comedians και αναρωτήθηκε «γιατί όχι, θα πάω να το κάνω. Ήταν κάτι σαν κωμικός μονόλογος, γιατί ήμουν 40 λεπτά πάνω στη σκηνή. Ήταν fun, έκανα τον κόσμο να γελάσει. Αυτό μου έδωσε τόση ικανοποιήση, που δεν έβρισκα χρόνια μέσα από τη σχολή. Έκανα τον κόσμο να γελάσει και ένιωσα ολόκληρη».
Μετά από την πρώτη εμφάνιση της στη σκηνή, η Νεφέλη αποφασίζει να ασχοληθεί με το stand up, αλλά την προλαβαίνει στη στροφή η πανδημία και το πρώτο lockdown. Οπότε, η εναλλακτική του YouTube και των social media, ήταν μονόδρομος.
«Νιώθω ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη και το βλέπω και από το feedback που λαμβάνω από το κοινό, το οποίο χτίστηκε αργά και σταθερά, ακριβώς γιατί το περιεχόμενο δεν είναι τόσο fun.Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι κυρίως εκτίμησης. Δεν έχω hate comments. Κάποιος που διαφωνεί με το περιεχόμενο μου, το κάνει με επιχειρήματα. Και αυτό είναι τέλειο, γιατί υπάρχει διάλογος και ανάλυση»Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 14.30 στον ΣΚΑΪ για να κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πιο… «γεια σου».
Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο. Μαζί με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Θέμη Καίσαρη θα ασχολούνται με όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση, στο δρόμο, όσα συζητάμε με τους φίλους μας, όσα ονειρευόμαστε καλωσορίζοντας με ένα έξυπνο, συναισθηματικό, οικείο και χαρούμενο «γεια σου» τη νέα παρέα του σαββατοκύριακου, που θα γίνει συνήθεια.
Αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ειδήσεις που εκπλήσσουν και πρόσωπα που θα απολαύσουμε σε… #GeiaSou συνεντεύξεις υπόσχονται ένα χαλαρό και ανατρεπτικά fun τόνο στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, όπως τα σχεδιάζει η Μαρία με την ομάδα της.
Εξίσου #GeiaSou τύποι, οι έμπειροι δημοσιογράφοι Τάσος Μπιμπισίδης και Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ενώ το δικό της αποτύπωμα θα αφήνει η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.
βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
”Αν κάτι έμαθα στα τηλεοπτικά, αυτό είναι ότι η τηλεόραση είναι αυτοαναφορική. Αν μια εκπομπή κάνει νούμερα, τότε όλες οι υπόλοιπες ασχολούνται μαζί της. Τι κάνει νούμερα πέρα από το Σασμό και το Μαέστρο; Το GNTM φυσικά.
Η επιτομή της αναπαραγωγής στερεότυπων.
Αυτή η φιλοσοφία της κατήχησης, το «έτσι είναι γιατί το λέω εγώ» στα αυτιά μου μοιάζει τόσο πεπερασμένο. Τρανταχτό παράδειγμα ο Τάσος Σωφρονίου εν εξάλλω είπε ότι παλιά τραβούσαν τα δεινά με τα περιοδικά, ότι τα πάντα εξαρτούνταν από τη διάθεση του ισχυρού στο χώρο και για αυτό το λόγο σήμερα, που είναι τόσο εύκολο (είναι;), είναι άδικο να είναι τόσο εύκολοι απέναντι στα κορίτσια.
Το «παλιά, άλλα κάναμε» το έχω ακούσει και εγώ από άτομα στο χώρο και πλέον μπορώ να πω πως το παλιά είναι παλιά και το τώρα είναι τώρα. Παλιά οι άνδρες έδερναν τις γυναίκες τους και του έλεγαν και μπράβο. Τι πάει να πει; Επειδή εσείς οι δεινόσαυροι έχετε συνηθίσει σε μια κακοποιητική συμπεριφορά, έχετε το δικαίωμα να τη διαιωνίζετε; Παλιά δεν υπήρχαν και τα σοσιαλ μιντια. Ας κόψουμε το Ίντερνετ και να γυρίσουμε στις σπηλιές.
Επιστρέφοντας στο GNTM, κατανοώ ότι τα κορίτσια έχουν πάει εκεί με τη συναίνεση τους, ωστόσο υπάρχουν αλλά τόσα που το βλέπουν από το σπίτι. Και, με το φτωχό μου το μυαλό, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τέτοιες «αξίες» να έχουν λόγο στη ζωή μας. Για τίποτα και σε κανένα χώρο, όσο λαμπερός κι αν είναι, δεν πρέπει να τα κάνεις όλα για να μην καταλήξεις ένα «τίποτα». Επειδή δε θες να σου ξυρίσουν τα μαλλιά, δε σημαίνει ότι δεν είσαι «έτοιμη για όλα». Κι επειδή η Καγιά «έτσι έμαθε», δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Τέλος πάντων, να ναι καλά το luben που τους βάζει στη θέση τους 😂”
Νεφέλη Μεγκ βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα το σωτήριο έτος 1997. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη για να ασχοληθεί με την κωμωδία και το youtube. Mέσα από τα βίντεο και τα instagram posts ενημερώνει και αναλύει με απλό, κατανοητό αλλά και κωμικό τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα. Λατρεύει τις γάτες και το καλό φαγητό, ενώ εκνευρίζεται με τα ασυμμάζευτα δωμάτια.

Νεφέλη Μεγκ και Αλέξης Βιδαλάκης καλεσμένοι απόψε στο The 2night Show
Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Νεφέλη Μεγκ. Ποια είναι η νεαρή δικηγόρος που αποφάσισε να γίνει Content Creator στα social media; Πώς εξηγεί τα Νομικά στη δική της «ιδιαίτερη» γλώσσα;
Johanna (τραγουδίστρια) βιογραφικό σήμερα. Ηλικία ύψος, κιλά, καταγωγή…
Γιατί δεν θα τη δούμε ποτέ σε δικαστήριο και τι σημαίνει «τσαζού», που την αποκαλούσαν για χρόνια; Γιατί δηλώνει «γύπας» στα ερωτικά της; Μεταξύ άλλων, μιλάει για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε, τον λόγο που για χρόνια έλεγε «όχι» σε κοινωνικές συναναστροφές και τον τρόπο που κατάφερε τελικά να κερδίσει αυτή τη «μάχη».
Τέλος, εξηγεί πώς βίωσε την τηλεοπτική της εμπειρία, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Γεια σου», αλλά και τον λόγο που αποχώρησε.

Καλεσμένος του αποψινού «The 2Night Show», είναι και ο Αλέξης Βιδαλάκης. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε, το χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και για τον λόγο που για πρώτη φορά, γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι.
“Να μ’ αγαπάς” – Ο Άγγελος βρίσκει τον Λευτέρη και την Φωτεινή και εκδικείται τον Καλλιγά
Πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός; Πότε είχε πάρει απόφαση να παρατήσει την υποκριτική και ποιον ανατρεπτικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτή την απόφαση η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Παρουσιάστε»; Επίσης, μιλάει για τον Μένιο, που υποδύεται στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», ενώ στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλο ταλέντο είναι και ήρεμη δύναμη!



Νεφέλη Μεγκ: Με δική της εκπομπή – αντιδελτίο στον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
η δική της εκπομπή – αντιδελτίο αναλαμβάνει η Νεφέλη Μεγκ στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Η γνωστή youtuber, κάθε Κυριακή στις 19.30, θα… κάνει μπουγάδα στην επικαιρότητα!
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση
«Τι κοινό μπορεί να έχουν οι δηλώσεις, οι πολιτικοί, τα σκάνδαλα και κάποιες… επικοινωνιακές «πατάτες»; Όλα μπαίνουν στο… «Πλυντήριο», το νέο αντιδελτίο του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει η Νεφέλη Μεγκ και κάνει μπουγάδα στην επικαιρότητα.
Τα αυτοκίνητα των διασήμων! Η Μαρία Μπεκατώρου οδηγούσε BMW σειρά1
Από την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 19.30, και κάθε εβδομάδα, όλα μπαίνουν στον κάδο – χωρίς χρώματα και χωρίς πρόγραμμα ευαισθησίας. Η Νεφέλη Μεγκ, αντί για καθαριστικό χρησιμοποιεί αιχμηρό χιούμορ! Επιπλέον, έχει μία μοναδική ικανότητα: Να θεωρείται υπερβολικά δεξιά από την Αριστερά και υπερβολικά αριστερή από τη Δεξιά. Με άλλα λόγια; Δεν έχει μείνει… χρώμα να την αγαπάει.
Το «Πλυντήριο» ήρθε για να καθαρίσει «τα λερωμένα, τα άπλυτα», αλλά και να δείξει τι κρύβεται κάτω απ’ τους λεκέδες…»
Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ
Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, όμως αποφάσισε να παρατήσει τη Νομική και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το YouTube.
«Παιδικοί μου φίλοι είμαι η Νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικά μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα» γράφει η ίδια στο διαδίκτυο.
Η Νεφέλη Μεγκ – πάντα με χιούμορ – αγγίζει κοινωνικά θέματα αλλά και όσα απασχολούν τους νέους σήμερα, ανεβάζοντας σχεδόν καθημερινά βίντεο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι».
«Μου άρεσε πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει, ήταν οργασμός όλο αυτό. Ήρθε η καραντίνα και ξεκίνησα το youtube και έβλεπα ότι η φάση είναι τα social media και έτσι ξεκίνησα. Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα, μετά από δύο χρόνια, εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να γίνει και δουλειά και ήταν υπέροχο» είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου που έληξε άδοξα
Πριν από δύο σεζόν, η Νεφέλη Μεγκ έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια Σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο η συνεργασία της Youtuber με το κανάλι κράτησε αρκετά λίγο, καθώς αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή.
Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
«Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή» είχε αποκαλύψει στο The 2Night Show.
«Στον ΣΚΑΪ ήταν ένα content πολύ αυτοαναφορικό της τηλεόρασης, που εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Δεν μου αρέσει το gossip και ήταν και ο λόγος που αποχώρησα. Κάποιοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω», σημείωσε η Νεφέλη Μεγκ για την αποχώρησή της σε δηλώσεις της στον Alpha.
Η Νεφέλη Μεγκ είχε συμμετάσχει και στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, «Είμαστε μαζί». Μετά το τέλος της συνεργασίας τους, οι δύο γυναίκες δεν έχουν σχέσεις.
«Η τηλεόραση δεν μου πάει. Θα έκανα ένα πολιτικό talk show. Μιλάω με τον Γιώργο Λάγιο και που και που με τον Αντώνη Βλοντάκη. Με την Ελίνα Παπίλα όχι. Φαινόταν το πράγμα, ήταν πολύ κακό το κλίμα. Ούτε και οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ήταν αυτό το πράγμα, κάθε εβδομάδα ήταν και άλλη εκπομπή.
Μετά τη συνέντευξή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ ότι κάποιος άλλος έκανε μια τόσο καλή συνέντευξη, έβγαλαν περίεργη συμπεριφορά. Εγώ δεν έβλεπα κανέναν ανταγωνιστικά, αν δεν μπορείς κι εσύ να δεις αυτό προς εμένα, δικό σου πρόβλημα» είχε δηλώσει η Νεφέλη Μεγκ στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.
Η συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Πριν από τις εκλογές του 2023, η Νεφέλη Μεγκ είχε πάρει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τότε, η εν λόγω συνάντηση είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
Η νευρική ανορεξία
Η Νεφέλη Μεγκ στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία.
«Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα “όχι” σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιώ και έχασα πολλά πράγματα. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είχα πρόβλημα και τελικά πήγα σε ψυχίατρο και διατροφολόγο μαζί. Όλα είναι στο μυαλό και η επίσκεψη σε ειδικό σώζει» είχε δηλώσει.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
