freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ίριδας ΚΑΙ Μαλένα! Τα έπνιξε η Ρούλα Πισπιρίγκου! (Video) Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τους ειδικούς, τις τελευταίες ημέρες, για τον θάνατο του βρέφους, της έξι μηνών Ίριδας, τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, αφού υπάρχουν και σημάδια που αποδίδονται σε ασφυκτικό θάνατο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και υποστήριξε ότι πέρα από τα ιατροδικαστικά ευρήματα για την περίπτωση της Ίριδας υπάρχει και ένα πειστήριο.

“Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι νηπενθής”

Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται πλέον τα αίτια θανάτου τής έξι μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας, με το πόρισμα των ιατροδικαστών να αναμένεται να παραδοθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ρούλα Πισπιρίγκου! Τα 2 προφίλ που έχει στο Instagram

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρος Κουσουλός, είπε ότι μέσω μιας ειδικής εξέτασης, αποδεικνύεται πλέον χωρίς περιθώρια αμφιβολιών, ότι και η Μαλένα και η Ίριδα είχαν έναν ασφυκτικό θάνατο και αυτό είναι και το βασικό εύρημα που θα περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ''Θα το κάνω το έγκλημα, πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή''
Ρούλα Πισπιρίγκου! ”Θα το κάνω το έγκλημα, πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή”

Πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι, μόλις παραδοθεί το πόρισμα, αναμένονται νέες εξελίξεις, αλλά και νέες καταθέσεις. Ανάμεσα στα άτομα που θα κληθούν να καταθέσουν αναμένεται να είναι και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα στο σπίτι όταν πέθανε το βρέφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός, αρχικά θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά δεν αποκλείεται στην πορεία – ανάλογα με αυτά που θα πει – να κληθεί να καταθέσει «ακόμα και ως ύποπτη».

Ρούλα Πισπιρίγκου! Το επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό απο την μητέρα και την αδερφή

Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψε δολοφονία της Ίριδας η ιατροδικαστής Τσιόλα
Την ίδια ώρα, σημαντικές πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Ίριδας έδωσε, μέσα από την πολύωρη κατάθεσή της, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, στους δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών το απόγευμα της Τετάρτης.

Για εγκληματική ενέργεια στην περίπτωση του βρέφους και συγκεκριμένα για ασφυκτικό θάνατο έκανε λόγο η κυρία Τσιόλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ».

Η ιατροδικαστής ήταν εκείνη που είχε κάνει τη νεκροψία – νεκροτομή στην Ίριδα και είχε αποφανθεί ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από πνευμονικό οίδημα, παρά το γεγονός ότι το συμπεριληφθέν πόρισμα στην ιατροδικαστική έκθεση της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου έκανε λόγο για «αγενεσία φλεβόκομβου».

Η κυρία Τσιόλα μάλιστα ρωτήθηκε για το αν είχε αναφέρει στη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι ο θάνατος της Ίριδας επήλθε στις 9 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.

Δήμητρα Πισπιρίγκου! Ράπερ δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας
Δήμητρα Πισπιρίγκου! Ράπερ δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Έγκυρη πηγή από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αποκάλυψε ότι η κυρία Τσιόλα διέψευσε πως συνομίλησε με την μητέρα γύρω από τον πιθανό χρόνο του θανάτου του βρέφους. Εξήγησε δε, τους λόγους για τους οποίους ήταν αδύνατος ο χρονικός προσδιορισμός.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Μπαμ» ότι η ιατροδικαστής Πατρών ήταν ιδιαίτερα αναλυτική για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου 2021 στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου το μόλις έξι μηνών βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. Ρούλα Πισπιρίγκου: Φουντώνει η κόντρα με τον Μάνο Δασκαλάκη - Το εξώδικο που του έστειλε

Η κατάθεση Τσιόλα περιστράφηκε για αρκετή ώρα και γύρω από τον τρόπο, με τον οποίο το μωρό, μέσα στην κούνια του, έχασε την αναπνοή του και τη ζωή του. Στον «μηχανισμό του θανάτου» διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια, με τις δύο μικρές κηλίδες αίματος.

Ασφυξία και για την Μαλένα
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μπαμ», κατά τη διάρκεια της επανεξέτασης στα ιστοτεμάχια της Μαλένας και της Ίριδας, χρησιμοποιήθηκε ειδική ιστολογική τεχνική, δηλαδή έγιναν ειδικές χρώσεις που απέδειξαν την ασφυξία.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έκανε μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Μάλιστα, όπως εξήγησαν ερευνητές της υπόθεσης, με αυτή την τεχνική βρέθηκε ένα θετικό εργαστηριακό εύρυμα, το οποίο αποδεικνύει με αναντίρρητο τρόπο ότι και η Μαλένα, που κατέληξε στις 13 Απριλίου 2019, αλλά και η Ίριδα, η οποία πέθανε στις 21 Μαρτίου 2021, δολοφονήθηκαν με ασφυξία.

Για την περίπτωση της Μαλένας, οι πραγματογνώμονες θα θέσουν ως αιτία θανάτου την απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, με αποτέλεσμα την ασφυξία και την ηπατική βλάβη, η οποία αποδόθηκε – λανθασμένα απ’ ό,τι φαίνεται – σε ηπατική ανεπάρκεια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: "Ρουφιάνος της αστυνομίας ο Μάνος Δασκαλάκης"

Η ιστολογική επανεξέταση των δειγμάτων του κοριτσιού έδειξε ασφυξία και επιβεβαίωσε την εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, εύρυμα που- όπως αναφέρει η «Μπαμ» – «συνδέεται με τις δράσεις της Πισπιρίγκου».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner